Trabzon'da 11 suçtan aranan şahıs yakalandı!

Haber61 Haber Servisi Trabzon'da 11 ayrı suçtan arandığı öğrenilen D.A. isimli şahıs bugün yakalandı. Edinilen bilgiye göre; Polisin yaptığı çalışmalar sonucunda uzun süredir aranan ve 11 farklı suçtan toplamda  22 yıl hapsi istenen 35 yaşındaki D.A. bugü

Trabzon'da 11 suçtan aranan şahıs yakalandı!

Haber61 Haber Servisi

Trabzon'da 11 ayrı suçtan arandığı öğrenilen D.A. isimli şahıs bugün yakalandı.

Edinilen bilgiye göre; Polisin yaptığı çalışmalar sonucunda uzun süredir aranan ve 11 farklı suçtan toplamda  22 yıl hapsi istenen 35 yaşındaki D.A. bugün Arafilboyu mevkinde yakalandı.

D.A. Bahçecik Kapalı Cezaevine gönderildi.

Öte yandan D.A. isimli şahıs daha önce bir gazeteye yaptığı açıklamada " Gençlik dönemlerimde yaptığım hatalar var. Bu hatalarımın bedeli asla 22 yıl değil. Şimdi eşim hamile ve Mart ayında doğum yapacak. Ben çocuğumu görmeden hapse girmem. Devletime karşı da gelmem.Bir hata yaptım ama bu hatalardan hiç kimse ailemi sorumlu tutmasın. Gerekirse polisler gelsin, çocuğumun doğduğu gün kendilerine teslim olacağım" ifadelerini kullanmış ve uzun süre konuşulmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber