| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzon Haber Yayın tarihi: 14 Şubat 2018 17:04

Trabzon Ticaret Borsası Afrin'e fındık ezmesi göndermeye hazırlanıyor

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzon Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan'ı ziyaret ederek görüş alış verişinde bulundu.

TTB Başkanı Ergan, Vali Yavuz'a borsanın çalışmaları ile bilgiler verdi. Ergan ayrıca, ‘Zeytin Dalı Operasyonu’ sürecine yardım ve katkı amaçlı 10 bin kutu fındık ezmesi hazırlattıklarını, bunları da Suriye sınırına yakın kesimlerde görev yapanlar ile kamplarda barınanlara sınıra yakın oda/borsalarla irtibata geçerek ulaştırmayı düşündüklerini söyledi.

Vali Yücel Yavuz da, Türk halkının böylesine günlerdeki birlik, beraberlik ve yardımlaşma duygusunun en önemli hasletlerinden biri olduğunu hatırlatarak, bu amaçla yapılanları takdirle karşıladıklarını ifade etti.





 

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!