| Keşfet
Trabzon Haber Yayın tarihi: 29 Aralık 2022 11:05 Güncellenme tarihi: 29 Aralık 2022 11:28

Trabzon SGK’da EYT yoğunluğu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dün akşam saatlerinde yapılan toplantı sonrasında “Emeklilikte Yaşa Takılanlar” ile ilgili hazırlanan düzenlemeyi açıklaması sonrasında, Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürlüklerinde yoğunluk yaşanıyor.

Trabzon’da vatandaşlar başvuru yapmak için sabah saatlerinden itibaren SGK İl Müdürlüğü’ne gitti. E-Devlet üzerinden de başvurular yapılabilirken İl müdürlüğünde yoğunluk olduğu gözlendi.  

“25 YILDIR BUNU BEKLİYORDUK”

EYT Başvurusu için SGK Trabzon İl Müdürlüğü’ne giden Süleyman Balaban Haber61’e yaptığı açıklamada, “Sevinçliyiz. İyi ki çıktı. Bekliyorduk ve hakkımızdı. Yaklaşık 25 yıldır bunu bekliyorduk. Hakkımız olanı aldık. Bizi mağdur etmediği için devletimize teşekkür ediyoruz. Sistemlerde yoğunluk var. O konuda bir mağduriyetimiz var. Sabah 08:30’da geldim.” dedi.

Trabzon SGK’da EYT yoğunluğu

“ASKERLİK BORÇLANMASI İÇİN GELDİM”

Bir başka vatandaş ise “Baya zamandır bekliyoruz. Mutluyuz. Askerlik borçlanmasını ödemek için buradayım. Bankaya yatıracağız ve bekleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Haber61 - Haber Servisi - 

Trabzon SGK’da EYT yoğunluğu

Trabzon SGK’da EYT yoğunluğu

Trabzon SGK’da EYT yoğunluğu

Trabzon SGK’da EYT yoğunluğu

Trabzon SGK’da EYT yoğunluğu

Yorumlar (4)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

E
eyt
3 yıl önce

ne kadar hakkiniz onu bilemem. 43 yasindaki adam emekli olacak, devlet ölene kadar buna maas ödeyecek. diyanet bu konuda caiz mi degilmi bir aciklama yapmali

H
Hasan KOL
3 yıl önce

Yaşı bekleyip emekli olanların hakkını kim ödeyecek?

S
serkan
3 yıl önce

Tembellikte üstümüze yok

F
Ferşad
3 yıl önce

Biz şimdi yüksek pirim ödeyip 60 yaşında emekli olacağız adamlar 45 yaşında adalet değil bu.Biz pirim ödemekten emeklilik göremiyeceğiz bizden alınıp 45 yaşında emekli olacaklara verilmesi haksızlıktır ve bana pirimimi geri ben özel emekliliğe yatırayım