Trabzon Pınaraltı Ortaokulu’nda acı gün: Müdür Kabahasanoğlu öğrencileri ziyaret etti

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, okulda rahatsızlandıktan sonra hayatını kaybeden 8. sınıf öğrencisi Baran Yazgan’ın eğitim gördüğü Pınaraltı Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlere başsağlığı dileklerinde bulundu.
Trabzon Pınaraltı Ortaokulu’nda acı gün: Müdür Kabahasanoğlu öğrencileri ziyaret etti

Trabzon Of Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren öğrencinin eğitim gördüğü okula ziyarette bulundu.

vefat-eden-cocuk

Kabahasanoğlu, beraberinde şube müdürü Canan Çolak Seymen ile önceki gün okulda rahatsızlandıktan sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Pınaraltı Ortaokulu 8/A sınıfı öğrencisi Baran Yazgan'ı ziyaret etti.

Yazgan'ın arkadaşlarıyla bir araya gelen Kabahasanoğlu, öğrencilere başsağlığı dileyerek, "Baran yavrumuzu kaybettik. Allah rahmet eylesin. Bir melek gibi yüzü vardı. Rabbim rahmet eylesin." ifadelerini kullandı.

Daha sonra öğretmenlerle bir araya gelen Kabahasanoğlu, okul yöneticileri ve eğitim camiasına başsağlığı diledi.

of-milli-egitim-muduru

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir