Trabzon Havalimanı yine kapatılıyor!

Trabzon Havalimanı 1 gün boyunca uçuşlara kapatılacak.

Trabzon Havalimanı yine kapatılıyor!

Sorunların eksik olmadığı Trabzon Havalimanı tekrar kapatılarak 1 gün boyunca onarıma alınacak.

Trabzon’da havalimanı çilesi bitmiyor. Sürekli eksik bırakılan, sorunlarla boğuşan Trabzon Havalimanı bu kez 8 Ekim Cuma günü tam gün kapatılarak bakıma alınacak.

8 Ekim Cuma günü gerçekleştirilecek uçuşlar Ordu Giresun Havalimanı’na yönlendirilecek.

HER ANLAMDA EKSİK

Konuyla ilgili olarak ise Trabzon’da ise bir bilgilendirme yapılmaması dikkat çekti. Trabzon Havalimanı Müdürlüğü hiçbir bilgilendirme, açıklama yapmazken konu Ordu basınında haber olmasıyla ortaya çıktı.

Haber61’in duyumlar üzerine konuyla ilgili günler öncesinden ulaştığı Trabzon Havalimanı ve Ulaştırma Bakanlığı yetkilileri net bir cevap vermekten kaçınırken, havalimanının kapatılacağı 1 gün öncesinden Ordu üzerinden resmi açıklama olmaksızın haberleştirildi.

TRABZON SÜREKLİ MAĞDUR

Trabzon, yeni havalimanı veya mevcut havalimanına 2. Pist için verilen sözlerin tutulmasını beklerken, sürekli aksaklıkların meydana gelmesi vatandaşları mağdur ediyor.

Yakın sürece bakıldığında pandemi sürecinin başında 23 Nisan 2020’de bakıma alınarak asfalt yenileme işlemi yapılmıştı. Ardından 2020’nin Ekim ayında başlatılan elektrik hattı çalışmaları nedeniyle 3 ay boyunca uçuşlar sınırlandırılmıştı. 24 ekim ve 12 Aralık da ise elektrik krizi sebebiyle sınırlandırma olmayan saatlerde de uçuşlar yine Ordu Giresun Havalimanına yönlendirilmek zorunda kalınmıştı.

Son olarak 20 Ağustos 2020’de henüz 1 yıl önce yapılan asfalt çalışmalarına rağmen pistte çökme meydana gelmiş uçuşlar yine aksamıştı.

Haber61 - Haber Servisi - 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber