Trabzon ekibinin yedek kulübesine bira kutusu attılar! Başkan isyan etti

Trabzon ekibi Ofspor'un başkanı Olcay Saral isyan etti.

Trabzon ekibinin yedek kulübesine bira kutusu attılar! Başkan isyan etti

TFF 3. Lig’de mücadele eden Ofspor, Play-Off Yarı Final ikinci maçında deplasmanda Fethiyespor ile karşılaştı.

Trabzon’da oynanan ilk maç 1-1 berabere biterken ikinci karşılaşmayı 3-2 kaybeden Ofspor, 2. Lig hayallerine veda etti.

Karşılaşma sonrasında ise Ofspor kulübü başkanı Olcay Saral isyan etti. Saral, yedek kulübesine bira kutuları atıldığını belirtip “Ofsporlu olmanın yanlızlığı ile Trabzonlu ve Trabzonsporlu olmanın ağırlığını yaşadık” dedi.

Olcay Saral’ın açıklaması şu şekilde:

Armasında kalp olan tek kulüp Fethiyespor. Sevginin medeniyetin şehrini temsil ediyormuş (!)

Bundan 5 sezon önce daha ligin 3. Haftasında ailece gittiğimizde kadınların gol sevincine tahammül edemediklerinde 1-2 kaba adam demiştik. Bugun 10 bin kişinin play-off yarı final müsabakasında özellikle skor 3-2 olduğu andan itibaren kurmaya başladığımız baskıda nasıl çirkinleştiklerini gördük.Zaman çalmak için top toplayıcıların her defasında topu atmadığı attığında ise iki top atması, oyuncuların klasik sakatlık bahanesiyle yere yatması, yedek kulübemize maytap ,ayakkabı,bira kutusu,su ve taş atılması, buna müdahale isteğimize polisin teknik heyetimize fiziki tepkisi, of’da herkese olduğu gibi kusur etmediğimiz için bize ve taraftarımıza teşekkür eden Fethiye yönetiminin kendi evinde olanlara seyirci kalması, kulüp başkanının yanımda oturmadığı için olan biteni görüp duymazdan gelmesi,belediye başkanının bir hoşgeldin dememesi, taraftar taşkınlığına müdahil olmasını istediğimizde “beni dinlemiyorlar” demesi..Skor 2-1 aleyhimize iken bir penaltımızı vermeyip oyunun son bölümünde de takımımızı 9 kişi kalacak psikolojiye sokan hakemlere, protokol trübünün hemen yanından Trabzonluları aşağılayan laflar geveleyen şahısla yaşananlar ve son olarak da sosyal medya hesaplarımıza silmek zorunda kalacağımız yorumlar ve bir çoğunun Fenerbahçe kimliği olması.

Bu iki karakterli şehirde kısaca yaşananlar olarak hafızalarımıza kazındı.

Anladık ki Ofsporlu olmanın yalnızlığı,Trabzonlu olmanın ve Trabzonu temsil etmenin zorluğu, giderek daha da güçleşmekte ve bizim bu güçlüklerle başa çıkmamız için çok daha büyük bir birlikteliğe ihtiyaç duyulmakta….

Bu maçla beraber bir sezonun daha sonuna geldik .5 sezondur 3.ligdeyiz. Bir sezon kötü geçmişti,birinde aynı puan ikili averaj ile kaçırdığımız play-off diğerinde pandemi nedeniyle 6. Sırada iken liglerin tatili nedeniyle yarım kalan ilk 5 umudu,iki sezondur ise play-off yarı finalinde denk gelen sakatlıklar kabusu yaşayıp kaybetmek..

Tüm gayretlerimiz Ofspor’u layık olduğu liglere çıkarmaya yetmedi

Bu kadar pislik içinde tertemiz ve sadece sahanın içinde kalarak, eşit olmayan bütün şartlara rağmen rakiplerine korku vermeyi başaran 3.liglerin en golcü 4.Takımı ve deplasman kralı ünvanlı tüm futbolcu kardeşlerimizi,teknik ekibimizi, personelimizi gönülden çalışan yönetim kurulumuz adına yürekten kutluyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber