Trabzon'da fırtına ağaçları devirdi, çatıları uçurdu!

Trabzon'da fırtına etkisini sürdürüyor. İl merkezi ve ilçelerde fırtına hasarlara neden oldu

Trabzon'da fırtına ağaçları devirdi, çatıları uçurdu!

Haber61 Haber Servisi

Trabzon'da akşam saatlerinde başlayan şiddetli rüzgar etkili oldu.

Trabzon'un merkez Ortahisar ve diğer ilçelerde bir çok noktadan fırtına ile ilgili ihbarlar yağdı.

ORTAHİSAR

Ortahisar ilçesinde bir çok noktada şiddetli şekilde etkisini gösteren fırtına nedeniyle Beşirli mahallesinde ağaçlar devrilerek kaldırımlara savruldu.

Kalkınma Mahallesi'nde uçan bir çatı ise iki aracın üzerine devrildi. İki olayda da yaralanan olmazken araçlarda maddi hasarlar oluştu.

Bostancı Mahallesi'nde de bir çatı uçtu. Çatı elektrik tellerini keserken bir araca da zarar verdiği öğrenildi. Kaza sonrası ekipler olay yerine giderek müdahalede bulundu.

Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde de şiddetli rüzgar ile birlikte bir elektrik direği eğrilirken bir ağaç ise yerinden söküldü.

Yine KTÜ'de Fırtına nedeniyle  Tıp Fakültesi Dekanlığı binasının çatısının bir kısmı uçarak park halindeki bir otomobilin üzerine düştü. Maddi hasarın meydana geldiği olayda can kaybı yaşanmazken, otomobilde ciddi hasar meydana geldi.

YOMRA

Yomra ilçesinde şiddetli rüzgar bir kavşakta ağacın devrilmesine neden oldu. Ağacın devrilmesiyle trafik aksarken olay yerine gelen ekipler ağacı kaldırdı. Olayda yaralanan olmadı.

ARSİN

Arsin ilçesinde fırtına bir evin bacasında yangın çıkmasına sebep oldu. İtfaiye ekipleri olaya müdahale ederken evde maddi hasar oluştuğu yaralananın olmadığı kaydedildi.

Arsin - Yeşilyalı

bostancı

Bostancı Mahallesi

olay

Kalkınma Mahallesi

fıtına

Yomra

beşirli

Beşirli Mahallesi

ktü

Karadeniz Teknik Üniversitesi

Karadeniz Teknik Üniversitesi

Karadeniz Teknik Üniversitesi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber