Trabzon'da büyük şok! Eski eş ve sevgili vahşeti...

Trabzon'da cesedi bulunan bir kişinin, eşinin ve sevgilisi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı

Trabzon'da büyük şok! Eski eş ve sevgili vahşeti...
Haber61 Haber Servisi

Trabzon'da 29 Eylül 2017'de evinden ayrıldıktan sonra kaybolan Mehmet Tüysüz isimli şahsın cesedi Sera Gölü yakınlarında bulundu.

Olayda Tüysüz'ü, boşandığı eşi ile onun sevgilisinin planlayarak cinayeti işlediği öne sürüldü. Mehmet Tüysüz’ün kaçırıldığı aracı kullandığı belirtilen şüpheli M.S. isimli şahıs Trabzon'da gözaltına alınarak mahkemeye sevkedildi.

NE OLMUŞTU?

Trabzonlu Mehmet Tüysüz, 29 Eylül 2017 günü evinden çıktıktan sonra son olarak Çömlekçi'de görüldü. Bölgedeki kamera kayıtlarının incelenmesiyle Tüysüz'ün bir araçla kaçırıldığı belirlendi. Polisin araştırmaları neticesinde araç İzmit'te bulunurken araçta kan izlerine rastlandı. Alınan örneklerde kanın Tüysüz'e ait olarak tespit edildi. Tüysüz'ün en son Sera Gölü yakınlarında götürüldüğü tespit edilmiş ancak yapılan kazı çalışmalarında ceset bulunamamıştı. Bugün yapılan çalışmalar sonucunda Tüysüz'ün cesedi bulundu.

İKİ KİŞİ TUTUKLANMIŞTI

İddiaya göre Mehmet Tüysüz kızını, boşandığı eşi İlknur P'nin  Ali Ö. ile olan ilişkisinden kötü etkileneceğini düşünüp yanına almak istiyordu. Bu nedenle taraflar arasında husumet oluştu.

Polis ekiplerinin çalışması üzerine Ali Ö. İzmit'te , Tüysüz’ün eski eşi İlknur P. ise Trabzon’da tutuklanmıştı. Cinayet ve cinayete azmettirme suçlarından tutuklanan iki kişi iddiaları reddetmişti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber