Trabzon'da bıçaklı tepki alarma geçirdi

Trabzon'da bir işyeri sahibinden bıçaklı tepki...

Trabzon'da bıçaklı tepki alarma geçirdi
Trabzon'da bir işyeri sahibi polisi alarma geçirdi.

Atatürk Alanında işyeri bulunan H.Ş. isimli şahıs Belediye tarafından yapılan uygulama sonrasında eline aldığı bıçak ile tepki gösterdi. Olay yerine çağırılan polis ekiplerinin uzun uğraşlar sonucunda ikna ettiği H.Ş. gözlatına alındı.

Edinilen bilgiye göre Hamamizade kültür Merkezi karşısındaki ara sokakta kaldırım üstünde Nargile ve çay satan kafeterya sahibi H.Ş.'nin kaldırım işgaliye izni kaldırıldı. Bunun üzerine olay yerine gelen zabıta ekipleri kendisine son kez bugün ikazda bulundu. Son ikazı da dikkate almayan işyeri sahibi H.Ş. için zabıta polis çağırdı. Polisin ikazlarına aldırış etmeden eline bıçak alan H.Ş., "bana işgaliye izni verildi. Kasım ayını da ödedim başka yerlerin kaldırımları dolu. Onları kaldırmıyorlar benim masalarını kaldırıyorlar. Buna izin vermem. O Belediye Başkanı buraya gelecek. Hesabını verecek" dedi. 

Bunun üzerine polis kızgın işyeri sahibini sakinleştirmeye çalıştı. Bir saatlik uğraş sonucu polis işyeri sahibi H.Ş.'yi gözaltına aldı.

Zabıta yetkilileri işyeri sahibinin haksız olduğunu 3 aylık izni olduğunu ve kaldırıldığını belirterek, "zaten işyeri 3. katta ve nargile satıyor. 3. kattaki bir işyerine kaldırım işgal,iye izni kısa bir süreliğine iyi niyet için verilmiştir. Kesinlikle kararımızda haklıyız" dediler.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber