Trabzon 'a istiklal madalyası yarın verilecek! Trabzonlu bakan da hazır bulunacak
Trabzon’a 1924’te verilmesine karar verilen İstiklal Madalyası, 101 yıl sonra teslim ediliyor. Düzenlenecek törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da katılacak.
Yayınlanma:
Trabzon’a 1924 yılında TBMM tarafından verilmesine karar verilen ancak teslim edilmeyen İstiklal Madalyası, 101 yıl sonra düzenlenecek törenle takdim edilecek.
Tören, 21 Ağustos 2025 Perşembe günü saat 14.00’te TBMM Şeref Holü’nde yapılacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da Trabzon’a verilecek İstiklal Madalyası Takdim Töreni’nde hazır bulunacak.
Milli Mücadele’deki kahramanlıkları nedeniyle Trabzon halkı adına verilen madalya, 101 yıl sonra TBMM’de düzenlenecek resmi törenle Trabzon’a teslim edilmiş olacak.
Kaynak:
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum