Sosyetik isimler Karadeniz turunda

Sosyetik isimler Karadeniz turuna çıktı.

Yemyeşil doğasıyla hayranlık uyandıran Karadeniz, cemiyetin ünlü simalarını misafir etti. Trabzon havalimanından özel minibüsleriyle yola çıkan Aslı Şen, Arzu Sabancı, Yonca Yapar, Petek Geçgören ve Fatoş Mildon, Karadeniz müzikleri eşliğinde dans ederek Artvin’e doğru keyifli bir yolculuk yaptı.

Artvin’de ilk olarak, Mençuna Şelalesi’ne giden zorlu yolu yürüyen grup, şelalenin soğuk suyunda serinleyerek keyifli anlar yaşadı. Mençuna Şelalesi’nden sonra, Fırtına Vadisi’nde zipline deneyimi yaşayan Aslı Şen ve arkadaşları daha sonra; Çamlıhemşin, Kaçkar Dağı, Karagöl, Zilkale ve Borçka’yı gezdi. Yorucu bir günün ardından dinlenmek için Aslı Şen ve Arzu Sabancı’nın Arhavi’deki köy evlerinde konaklayan grup, Karadeniz yemeklerinin tadını çıkardı. Seyahatlerinin yoğun ilgi görmesinin ardından Aslı Şen, 2 günlük yolculuklarını Youtube kanalında yayınladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber