Sinan Yılmaz yeni şarkısını ilk kez Haber61 için söyledi!

Karadeniz'in sevilen sanatçısı Sinan Yılmaz, Trabzon Günleri'nde verdiği konserin ardından Haber61TV'ye özel açıklamalarda bulundu.

HABER61 - ÖZEL HABER

Karadeniz'in sevilen sanatçlarından Sinan Yılmaz Ankara'da düzenlenen Trabzon Günleri'nde dinleyenlere eğlence dolu anlar yaşattı. Atatürk Kültür Merkezi'nde vedii konserin ardından Haber61 TV mikrofonlarına konuşan Yılmaz yeni albümle alakalı da önemli açıklamalarda bulundu.

Yılmaz, "Öncelikle sizlerle çok teşekür ediyorum. Haber61 gerçekten heryerde. Sanatta, sporda gittiğiniz her yeri güzelleştiriyorsunuz. Ankara'da düzenlenen Trabzon Günleri'nde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.İki yıldır gelemediğimiz için bugün acısını çıkarttık. Herşey dört dörtlüktü. Bordo-Mavi bayrağın altında farklı bir havaya girdik. Bugün birinci gün, yarın kandil. Herkesin kandilini de kutlarım."

YENİ ALBÜM ÇIKACAK MI?

"Ekmek pişti, fırından çıktı, servis edilmeyi bekliyor. Albümü bitirdik, fotoğrafları ve klipleri çektik. Muavvafakatnamelerimizi tamamladık.Şuanda fabrikaya doluma gidecek. Ramazan Bayramı'na bıraktık. Slow şarkılarımız çok güzel. Sağolsunlar. Aranjörlerimiz çok iyi. Klibimizi çektik. Yenisini de çekeceğiz. Çıkardığın şarkıya ısınman lazım. Ben yelpazeyi geniş tuttum. Yozgat, Kastamonu türkülerimiz var. Turne değil fakat festivallerimiz var. Ramazan Ayında hafif hareketli şarkılarımızı okuyacağız. Ramazan sonra yaz festivallerimiz var. Antalya, Bodrum, Tekirdağ, Trabzon... Ordu'da 17-18 programımız var. Almanya'da düğünlerimiz var. "

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber