HABER61 - HABER SERVİSİ
Umman’ın havayolu şirketi Salam Air, Trabzon’a başkent Muscat’tan karşılıklı sefer başlattı. Trabzon’a yapılan ilk seferde uçak Trabzon Havalimanında tören ile karşılandı.
Yeni bir havayolu şirketi olan Salam Air aldığı yeni uçaklar ile yeni rotalara uçmaya başladı. Bu rotalar arasında Trabzon’da yer aldı. Trabzon’a ilk seferini geçtiğimiz günlerde gerçekleştiren havayolu şirketi haftanın 3 günü Muscat’tan karşılıklı olarak sefer yapacak.
TRABZON’DA HAVALİMANINDA KARŞILAMA
Muscat’tan Trabzon’a yapılan ilk seferde Salam Air uçağı Trabzon Havalimanı’nda törenle karşılandı. İtfaiye araçlarının sıktığı suların arasından geçen uçak daha sonra aprona yanaştı.
Öte yandan Salam Air Trabzon’un yanısıra İstanbul’a da uçuşlara başladı.
Salam Air Hava Yolları'nın CEO'su Captain Mohamed Ahmed havaalanında yaptığı açıklamada, "Bu gerçekten tarihi bir an. İlk kez direk bir uçuş gerçekleşiyor. Önceden insanlar belkide aktarmalı olarak 10 saatlik yolculuklar yapıyorlardı." ifadelerini kullandı. Ayrıca Ahmed, artan talep doğrultusunda Trabzon'a haftada bir olan uçuş sayısının 4'e çıkarıldığını açıkladı.
Tüm Yorumlar (8)
Merdo
6 yıl önceTrabzonu doldurdunuz arap para icin yapmadiginiz sey kalmadi
antikacı
6 yıl önceönce bir trabzon iç hat seferlerine bakın bir de diğer illere resmen üvey evlat muamelesi bana ne arap şirketinin yurt dışı seferinden
Sinir bozucu
6 yıl önceİyi güzelde bu kadar insanı nereye sığdıracaksınız.. İğne atsan yere düşmüyor ufak bir havalimanı dış hatlarda 3 uçak olursa yandın oturmayı geç ayakta duracak yer yok.. Büyükşehir görünümlü küçük şehiriz alt yapı olmadan
Fturan
6 yıl önceBi Kıbrıs'a sefer koyamadınız. KKTC de yaşayan karadenizliler memleketlerine gitmek için çile çekiyor..
Sınıf öğretmeni
6 yıl önceTrabzon Amerika direk uçuşlar olmalıdır
erdi
6 yıl öncenasıl bir millet gelsin söylede anlayalım uzaylı istermisin uzaylı
adem
6 yıl öncegezip gitseler anladık da adamlar kendi memleketleri yaptılar trabzonu. yazık trabzona
RUSTEM AĞA
6 yıl önceTRABZONA TİCARET VEYA TURİST OLARAK GELEN TÜM ÜLKE VATANDAŞLA RINA HER ZAMAN KAPIMIZ AÇIK. ANÇAAAK...YOK MAL MÜLK ALMAYA KARA DENİZİ DALAN ETMEYE MUSADE ETMEYİZ. DEVLETİMİZ DE BU GİBİ DURUM LARA ÖN AYAK OLMASIN. KARA DENİZ DE ZATEN NUFUS YOĞUN VATANDAŞ ARA Zİ, ARSA YOKLUĞUNDAN CARESİZ KALIP HEYALAN BÖLGESİNE EVİNİ YAPIYOR. İŞTE NETİCESİNİ IZTIRABLA YAŞIYORUZ. ŞİMDİDE BİR ARAP SEVERLİK BÖLGEMİZİ İSTİLA ETTİ. BAKIN BEYLER ŞİMDİ OLAYIN FARKINDA DEĞİLİZ İLERİKİ YILLARDA TAŞI KAFAMIZA KAFAMIZI TAŞA VURURUZ AMA İŞ İŞTEN GEÇER. BİZİM HALKIMIZA BU TOPRAKLAR DAR GELİYOR ÜÇ KURUŞ PARA İÇİN O AZ BOZ OLAN TOPRAKLARI YABANCILARA SATMAYIN SONRA KENDİ TOPRAĞINIZDA KİRACI OLURSUNUZ.