Murat Zorluoğlu ilk röportajını Haber61’e verdi – “Yeryüzündeki Trabzonlulara başkanlık yapacağım”

Başkan Murat Zorluoğlu ilk röportajını Haber61’e verdi.

Murat Zorluoğlu ilk röportajını Haber61’e verdi – “Yeryüzündeki Trabzonlulara başkanlık yapacağım”

31 mart yerel Seçimleri sonrasında kesin olmayan sonuçlara göre Trabzon Büyükşehir belediye Başkanı olan Murat Zorluoğlu, başkan olduktan sonra ilk röportajını Haber61’e verdi.

Başkan Zorluoğlu şu ifadeleri kullandı;

Uzun bir kampanya dönemi sonrasında seçimler yapıldı. Seçimlerin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Cumhur İttifak’ını ve AK Parti’nin bu seçimlerine başarılı çıktığını görüyoruz. Trabzon’da çok büyük bir başarıya imza attığımızı görüyoruz. Halkıma hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Eylem planlarımız olacak ve halkla paylaştığımız yönetim anlayışını uygulamaya koyacağız ve daha sonra projelerimiz için çalışmaya başlayacağız. Yüzde 60 üzerinde oy hedefledik. Şimdi Yüzde 64 gibi bir oy aldık. Sayın Cumhurbaşkanımızı seçim kampanyasında bize destek verdi. 4 bakanımızı ve diğer bakanlarımız geldiler. İl teşkilatımız bizimle beraberdi. MHP’nin başkanları ve teşkilatı destek oldular. Halkımız böyle bir oy oranı ile bize destek verdi. Karşılıklı hoşgörü ve anlayışla geçen bir kampanya dönemi oldu. Çok sıkıntı olmayan bir seçim günü geçirdik. Diğer parti adaylarına da bu konuda teşekkür ederim. Tüm yer yüzündeki Trabzonlulara başkanlık yapacağım dedim. Çok huzurlu ve kavgasız, hizmetlerimizle vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber