Maçka’da can sıkan görüntü! Türk Bayrağını yerden kaldırın

Maçka'da koparak yere düşen Türk Bayrağı için çağı.

Maçka’da can sıkan görüntü! Türk Bayrağını yerden kaldırın

Haber61/Haber Servisi - Levent Ustabaşı - 

Trabzon’un Maçka İlçesi’nde dev Türk bayrağı yerinden koptu. CHP Maçka İlçe Başkanı Nihan Göktürk, bayrağın yerine asılması için çağrı yaptı.

“Trabzon Maçka’da Sofrataşı mevkisinde 2016 yılımda kaymakamlık tarafından yapılan dev Türk Bayrağı yerlerde ve ilgilenen kimse olmayacak mı?” diyen Göktürk,  yaptığı açıklamada şunları kaydetti;

“Maçka Yeşilyurt Mahallesi Sofrataşı mevkiinde bulunan ve yıllar önce Maçka Kaymakamlığı tarafından yaptırılan Türk Bayrağı, bakımsızlık ve ihmal sebebiyle göklerde olması gerekirken yerlerde görmekteyiz. 

Yeşilyurt mahallesi sofrataşı mevkiinde kaymakamlık tarafından yaptırılan Türk bayrağı dönemin emniyet amiri ve jandarma komutanı ile birlikte törenle açılışı yapılarak asılmıştı. 

Hafızasında sadece milliyetçilik kelimesini barındıran ve milliyetçiliği mafya babalarından öğrenmeye çalışan zihniyetin değerlerimize sahip çıkma yöntemi birlik ve beraberlikle çözüm üretmek değildir.  Milli birlik ve beraberlik dillerde bir söylem olarak kalmayacak kadar kıymetlidir. 

Maçka Kaymakamı Deniz Pişkin ile Belediye Başkanı Koray Koçhan arasında sebebi bilinmeyen inatlaşma yaşanmış, Kaymakam Pişkin’in ilçeden ayrılmasının ardından Koçhan tarafından Kozağaç mahallesinde inşa edilen tesislerle birlikte başka bir Türk Bayrağı dikilerek, Sofrataşındaki Türk Bayrağı kaderine terk edilmiştir. 

Yetkililere sesleniyorum; 

Bu görüntülerin gereğini yapın ve bu durumu derhal ortadan kaldırın, bakım onarım konusunda bizlerde her zaman destek veririz, aksi durumda bu duruma sebebiyet veren milli birlik ve beraberliğimizin sembolü Türk bayrağımıza bu değeri verenler hakkında suç duyurusunda bulunacağız.”

Maçka’da can sıkan görüntü… Türk bayrağını yerden kaldırın

Maçka’da can sıkan görüntü… Türk bayrağını yerden kaldırın

Maçka’da can sıkan görüntü… Türk bayrağını yerden kaldırın

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber