Maçka Belediyesi’nden flaş cevap; "Ucuz siyasetinize Milli değerlerimizi karıştırmayın"

Maçka Belediyesi CHP'nin Türk Bayrağı açıklamasına cevap verdi.

Maçka Belediyesi’nden flaş cevap; "Ucuz siyasetinize Milli değerlerimizi karıştırmayın"

Maçka Belediyesi’nden CHP’nin bayrak açıklamasına cevap verdi.

Belediyeden yapılan açıklamada orada zaten direğin kırılmasından dolayı 1 yıldır bayrak asılamadığını oraya Türk bayrağının getirilerek bilerek bu şekilde gösterildiğini ifade ederek açıklama yapan CHP Maçka İlçe Başkanı Nihan Göktürk’ü suçladı. 

Açıklamada, “Birileri oraya bayrağımızı götürüp bırakmış belliki. Bayrak direğini kırılmasından dolayı bir yıldır zaten burada bayrak yok. Ucuz siyasetlerine milli değerlerimizi bulaştırmasınlar. Marifet bir yere bayrak asmak değil, o bayrağı astığınız yerde o bayrağın hakını vermektir.” denildi.

Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, “belliki biri siyaset yapmak için götürüp bayrağımızı oraya bırakarak siyasete alet etmiştir” şeklinde sert çıktı.

MUHTAR DA YALANLADI; KİMSE BENİM KADAR VATANSEVER OLMASIN

Adı geçen Sofrataşı mevki ile alakalı Yeşilyurt Mahallesi Muhtarı Tayfur Engin, CHP’nin bayrak iddiasını yalanladı.

Muhtar Tayfur Engin, “Bununla ilgili biz yetkililerle arkadaşlarla buraya gittik. Buraya nasıl bayrak çekebiliriz hesaplarını yapıyoruz.  Fakat çözüm bulamadık. Kış geldi malum. Ben eşimle çocuklarımla gittiğimde yerde yatan bayrak görmedim. Olsa zaten orda bırakmayız. Yetkililere alır teslim ederiz öyle şey olur mu? Bende vatanseverim. Kimse benim kadar vatan sever olamsın. Bunun iftira olduğunu düşünüyorum. Oraya bayrak getiril fotoğraf çekilmiştir. Benimle olan belediyeye olan bir hesaptır bu. Türk bayrağımızın her zaman korucuyusu olmuşuzdur.” dedi.

Maçka Belediyesi’nden flaş cevap;

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber