"Koşacak bu Trabzon": Yarı Maraton yeniden start alıyor
46 yıllık köklü geçmişiyle devam eden Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu, 15 Şubat 2026’da yeniden spor ve koşu tutkunlarını Trabzon’da buluşturacak.
Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu, Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından organize ediliyor. Organizasyon kapsamında bu yıl 21K yarı maraton, 10K koşu, halk koşusu ve çocuk koşusu olmak üzere dört ayrı parkur yer alacak.
Etkinliğe katılan tüm sporculara ücretsiz tişört ve madalya verilecek. Hem profesyonel atletlerin hem de amatör koşucuların katılımına açık olan maraton, her yaştan katılımcıyı sporla buluşturmayı hedefliyor.
Kayıtlar, yarimaraton.trabzon.bel.tr adresi üzerinden yapılabilecek. 15 Şubat 2026’da start alacak organizasyonun, bu yıl da yoğun ilgi görmesi bekleniyor.
Kaynak:Haber61