KESK Trabzon Şubesi’nde olay..

Açlık grevi yapmak istediler, olay çıktı

KESK Trabzon Şubesi’nde olay..
Haber61 Haber Servisi

KESK Trabzon Şubesi’de olay.. Şube binasında açlık grevi yapmak isteyen öğrencilere KESK Yönetimi müsade etmedi. Üniversite öğrencileri kalkmak istemeyince yönetimle arbede yaşandı.

Trabzon KESK Şubesi’nde Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile ihraç edilen eğitimci Nuriye Gülmen ve Semih Özakça’ya destek vermek için açlık grevi yapmak isteyen üniversite öğrencileri ile şube yönetimi arasında arbede yaşandı.

1 günlük açlık grevi yapmak isteyen öğrencilere KESK Şube yönetimi, “Hayır 1 saat yaptınız şimdi evinize gidin. Burada bu eylemi yapamazsınız. Yasal değil ve burası yeri değil” cevabını verdi.

Öğrenciler eyleme devam etmek isteyince şube yönetimi oturdukları masaları kaldırmaya çalıştı. Bu sırada yaşanan arbede sonra öğrenciler sosyal medyada,  “1 günlük açlık grevi yapmak isteyenlere KESK bürokratları saldırdı!” yazdılar.

İşte yaşananlar;

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber