İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Trabzon Vakfı’nın Özkan Sümer için düzenlediği anma ve ödül törenine bir video mesajı ile katılım sağladı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Trabzonspor yönetiminde birlikte çalıştığı Özkan Sümer için yapılan anma ve ödül törenine bir video mesajı ile katıldı. İmamoğlu mesajında Mustafa Kemal Atatürk’ün Trabzon’daki ziyaretinde bir konuşmasında söylediği sözlere gönderme yaptı.
İmamoğlu, ”Özkan Sümer, Trabzon’a hizmet ettiği Türk futboluna da üstün hizmetlerde bulundu. Onunla beraber çalışma onurunu ve gururunu yaşadım. Ondan çok şey öğrendim. Değerli bir spor insanıydı. Eğitici, öğreticiydi. Bulunduğu çağın ötesinde anlayışla sürece bakardı bunu da cesurca hissettirirdi. Kararlarında, uygulamalarında ve ortaya koyduğu akılla her zaman daha vizyoner ve daha çağdaş bakan bir insandı. Aynı zamanda evrensel değerleri çok güçlü bir insandı. Bana sağladığı katkıyı tarif edemem. 1924 Yılında Mustafa Kemal Atatürk’ün ”Bedeni idman, fikri idmanla muvazi gitmelidir” sözü bence Özkan Sümer’de vücut bulmuştur. Çünkü her zaman zihinsel gelişmeyi, öğrenmeyi, kültürel anlamda sporla bir arada gelişme ortamını sağlayan örnek bir insandı. Trabzon’un Maçka ilçesinin o zor ve çetin zigana dağlarının içinden çıkmış değerli bir cevherdi. Allah rahmet eylesin. Trabzonspor’a futbolcu, teknik adam ve başkan olarak hizmet etmiştir. Ruhu şad mekanı cennet olsun.” diye konuştu.
Tüm Yorumlar (33)
Bilenbiri
4 yıl önceEkremi güzellemeye devammmmm....! Sakın hiç bi fırsatı kaçırmayın....! 15 Temmuz şehitleri nerde....?
And
4 yıl önceFetoya kucak acan Rte yi mi güzellesin?
Vatandaş
4 yıl önceBu haberden nasıl böyle bir yorum çıkardın inan sizi tebrik ediyorum!...
Kemal
4 yıl önceİki güzel insan. Gururumuz, umudumuz, Trabzon'un öz evladı İmamoğlu
rıza
4 yıl önce15 Temmuz şehitlerimize bugün anma töreni düzenledi İmamoğlu. Hiçbir zaman da o teröriste "hocamız" demedi. Hiç kandırılmadı
Vatandaş
4 yıl önceBalon gaz kaçırmaya başlamış galiba şişiriyorlar ama nafile dikiş tutmaz
Ali Başkan
4 yıl önceBirsey bilmeyen 'Bilenbiri' Ekrem derken o senin arkadaşın mı? 15 temmuzu herkes bir şekilde yaşıyor sizinkiler gibi medya önünde şov yapmasımı gerekir ? Özkan Sümer vefat ettiğinde aktrol tayfadan kim başsağlığı mesajı dileme gereğinde bulundu? O beğenmediğiniz Kemal Kılıçdaroğlu bile mecliste kürsüde başsağlığı mesajı diledi, sizin troller gazete, ibstagram ve twitter da bile başsağlığı dileme gereğinde bulunmadı, birde çıkmışsın burada hangi sıfatla yorum yapıyorsun?
Ali Başkan
4 yıl önceBilen biri gibi trol cehaletleri havzadan karadenize sokmayacaksın ki akıllansın, yoruma bak çıkmazsan olmuyor olmuyor Ekrem Başkan'ın koltuğuna:))
H. M
4 yıl önceGerçek tranzonluluk budur işte.. İçimizdeki irlandalılar hala bu kente Rum diyen ne idiğü belli olmayan insanları şak şakçılığa devam etsinler. Onları bir gün tarih yargılayacaktır..
Kemalettin
4 yıl önceİnşAllah siz de cumhurbaşkanımız olacaksınız başkanım. Bizi bu 5li çeteden kurtarın, paralı yollardan kurtarın başkanım
Sendesor
4 yıl önceTrabzonlu deyilmi, bi cacık olmaz bundan....
SELAHATTİN ŞENTÜRK
4 yıl önceEKREM İMAMOĞLUNA SORUYORUM 2010-2011 YILI ŞAMPIYONU KİMDİR. BİR TRABZONLU OLARAK İSTANBUL DA FARKLI TRABZONDA FARKLI KONUŞUYOR........
Davut
4 yıl önceBen başkanıma bakıyorum umut görüyorum, sevgi görüyorum. Rahmetli Özkan Sümer için tweet bile atmayan siyasi liderlerin olduğu yerde Trabzonlu olduğunu gururla söyleyen Ekrem Başkan'a selam olsun. Unutulmasın birileri gibi tek yüzükle gelip yüzüklerin efendisi olmak amacıyla siyasette değil kendisi
Davut
4 yıl önceOo bilenbiri, akp merkez ilçe teşkilatı izinli değil miydi bugün? Hayırdır :)
Ali Baskan
4 yıl önceNeden yorumlar yayınlanmıyor da BİLENBİRİ aslen Bilmeyen biri cehalet gibi zırtlar troller yorumları ile ön plana çıktıklarını sanıyorlar?
Ali Baskan
4 yıl önceOnu bir gecede yeni kanun çıkarıp Aziz Yıldırımı cezaevinden çıkarıp Fenerbahce'ye kupasını verip Yıldırım Demirören'e konuyu kapatalım talimatını veren liderinize sorun ! İbb'de Ekrem bey'in odasında bile Ts formasi var, her firsatta Trabzon ve Trabzonsporluluğunu söylüyor, siz gidin miting için Trabzon'a gelen Beşikdüzü sınırını geçtikten sonra ve havaalanına indikten sonra Ts kaşkolu takip sizin gibi cahilleri kandırıp oy alanlara sorun! Hangi sıfatla İBB başkanına bu soruyu soruyorsun ? Bekle 1 sene İbb başkanı Cumhurbaşkanı olduktan sonra sorarsın :)
BenDeniz
4 yıl önceTrabzonlular bi şey mi yaptı sana??
Ekrem
4 yıl önceIkiside Adamin en dibinin dibi.Özkan Babaya rahmet,Ekrem Baskana esenlikler diliyorum.
Davut
4 yıl önceGaz sizin seçmene ait bir sözdür. Diğer seçmen sadece akıl ile çalışıyor.
Garip38
4 yıl önceCevap veremez SIKARRRRR, oy kaygısı var çünkü
Hasan
4 yıl önceÖzkan Sümer yerlidir, millidir. Mekanı cennet olsun. Özkan Sümer Trabzonsporun kendisidir.
Çepni
4 yıl önceSana rum ve pontus diyenleri hangi mideye yalanlarla savunuyorsun?
Turgay
4 yıl önceHdpkk ile etkinlik yapan Ekrem. Diyarbakır annelerini görmeyen Ekrem. Yazık.
Bilenbiri
4 yıl önceSevgili başkanın bir projedir....! Sende biliyon,bu ara fidan dikecek arsa arıyor.....al pervini git...!
Vatandaş
4 yıl önceDavut efendi sen gazla değil birayla gaza geliyorsun sana iyi uykular kafan güzel olunca hayallere dalarsın İmamoğlunu cumhurbaşkanı olmuş gibi kendini avutursun ötesi zor zaten senin için
Garip38
4 yıl önceGöz doktoruna gitmeni tavsiye ederim
Garip38
4 yıl önceAli Başkan, o oylama gecesi sadece AKP değil bütün partiler oy verdi hafızanı yokla
Hamit
4 yıl önceNe istedinizde vermedik. Unutma bu sözleri.
Yavuz
4 yıl önceHangi balonun gaz kaçırdığını görüyoruz. Heryerden bir patlağı var
Kadir
4 yıl önceBu soruyu birde üst düzey akp yöneticilerine sorun bakalım ne cevap alacaksınız. Daha geçen haftalarda cumhurbaşkanı fenerbahçeye bu konuda geçmiş olsun dedi kumpasa düşürdüler sizi demedi mi? Ne çabuk unutuyorsunuz
Umut
4 yıl önceÇözüm süreci?
Kemal
4 yıl önceYorumlara bakınca Trabzonlulardan birşey olmayacağı belli. Hala nato kafa bato mermer. Kafalarını kumdan ne zaman çıkaracaklar merak ediyorum
Ahmet
4 yıl önceBu haber ile o haberi nasıl bir birine yakıştırıp bağ kurdun. Bende sana 20 Ekim 23 Nisan 19 Mayıs 30 Ağustos ta yalandan hastalanıp kaytaranlardan bahsetsene.