Haydar Revi'den 15 Temmuz mesajı - 13 Temmuz 2017

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle mesaj yayınladı.

Haydar Revi'den 15 Temmuz mesajı - 13 Temmuz 2017

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, "Tankların, tüfeklerin, savaş uçaklarının karşısında Türk bayraklarıyla, çıplak elleriyle karşı koyan aziz milletimizin dirayeti ve cesareti Türk ve dünya tarihine altın harflerle yazılmıştır." açıklamasında bulundu.


Revi, yaptığı yazılı açıklamada, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün demokrasi tarihi için çok önemli bir gün olduğunu belirtti.

Herkesin 15 Temmuz gecesi yaşananları gördüğünü kaydeden Revi, "15 Temmuz gecesi ülkemizin birliğine, devletimizin bütünlüğüne kast etmeye kalkışan, bu milletin evlatlarına, tankıyla tüfeğiyle kurşun sıkacak kadar alçalan terör örgütü FETÖ'nün yaşattıklarını hep beraber gördük. Milletimizin ve devletimizin şanlı tarihinden aldığı feraset, milli ve manevi değerlerimizin kazandırdığı iman ve cesaretle bu kahpe girişimi aziz milletimizle bertaraf ettik." ifadelerini kullandı.

Revi, mücadelenin önemini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Tankların, tüfeklerin, savaş uçaklarının karşısında Türk bayraklarıyla, çıplak elleriyle karşı koyan aziz milletimizin dirayeti ve cesareti Türk ve dünya tarihine altın harflerle yazılmıştır. Bu bağımsızlık örneği asırlar boyunca da unutulmayacaktır. Milletimiz, karanlık dehlizlere yuvalanmış, kanla beslenen patronlarına uşaklık yapan bir avuç kalleşe bu ülkeyi böldürtmeyecektir. Laz'ıyla, Türk'üyle, Gürcü'süyle, Çerkez'iyle, Abaza'sıyla, Kürt'üyle, Arnavut'uyla kısacası tüm etnik zenginlikleri ve Alevi'si, Sünni'si tüm inanç gruplarıyla bir olacağız, birlikte olacağız ve ülkemizi böldürtmeyeceğiz."

Şehitlere Allah'tan rahmet dileyen Revi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla kentte yapılacak programlar hakkında bilgi verdi.




HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber