Hacısalihoğlu ve Eren açıklamalarda bulundu

Yeniden başkan seçilen iki isim üyelere seslendi

Hacısalihoğlu ve Eren açıklamalarda bulundu
Haber61 Haber Servisi

Trabzon Ticaret Sanayi Odası'nda bugün seçim heyecanı yaşandı ve Şadan Eren yeniden meclis başkanı, Suat Hacısalihoğlu da yeniden TTSO başkanı seçildi.

Seçimin ardından iki isim de üyelere açıklamalarda bulundu.

TTSO Başkanı Hacısalihoğlu yaptığı açıklamada "TTSO Olağanüstü Genel Kurulu'nu yaptık, her genel kurul olduğu gibi bu da bir yarış. Herkese teşekkür ediyorum. Üyelerimizin yaptığı değerlendirme sonucunda gelecek dönem de yine Trabzon ve Türkiye'nin menfaatleri doğrultusunda şehrimizinin ekonomik sosyal ve kültürel yönden gelişmesi doğrultusunda bize göstermiş oldukları teveccüh için teşekkür ederim. Burada birlik ve beraberlikle hep beraber şehrin ekomonisinin gelişmesi doğrultusunda çalışacağız. Şehirler arası yarışta yine hep beraber olacağız." ifadelerini kullandı.

Meclis Başkanı Eren ise "Odamızda 74 üyemiz var. Bizim görevimiz Trabzon'a hizmettir. Hizmet doğrultusunda haliyle içimizden bişrilerine görev veriliyor. İrade bizden yana oluşmuştur. Oy verenlere de vermeyenlere de teşekkür ederiz.Herkes bize oy vermiş kabul ediyoruz ve 74 oy almış görüyoruz. 74 kişi ile birlikte hizmet edeceğiz. Biz de bu hep böyle olmuştur. Seçim heyecanlı olur ama sonrasında kimse kim kime oy verdi diye hesap yapmaz. Herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber