Gümüş: "Edindiğim bilgi ve birikimi bu topraklara aktarmak istiyorum"

AK Parti Trabzon Büyükşehir Başkan Aday Adayı Türkay Gümüş açıklamalarda bulundu.

Gümüş: "Edindiğim bilgi ve birikimi bu topraklara aktarmak istiyorum"

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan İş Adamı Türkay Gümüş, geleek nesillere daha yaşanabilir bir Trabzon bırakabilmenin sorumluluğunu yaşadığı belirtti.

"DIŞARIDAN GELENLER DEĞİL BİZ ÇÖZERİZ"

1966 yılında Tabakhane yokuşunu çıkarken sağda bulunan şimdi 1. nolu sağlık ocağı olan bina doğum hastanesiydi. Ben o binada doğdum. Aldığım ilk nefes Trabzon semalarında belki de hala dolanıyor. İlk, Orta, Lise ve Üniversite hayatım bu şehirde geçti. Trabzon'dan; 5 ay kısa dönem askerlik, 3 yıl Almanya'da mesleğim olan Makine Mühendisliği konusunda staj ve Karlsruhe Teknik Üniversitesi Makine bölümünde yüksek lisans yaptığım süre dışında hiç ayrılmadım. İş hayatım, ailem ve yatırımlarım hep Trabzon'da. Bu kadar yoğun bir Trabzonlu olmama rağmen, Trabzon'la bütünleşmiş insanların dışarıdan gelip bu kentin sorunlarını çözebileceğine inanmıyorum. Şöyle geriye doğru baktığımızda bunu net olarak görebiliyoruz.

"BEN BU KENTİN HER KATMANINDA VARIM"

Ben bu kentin her katmanında olan biriyim; iş dünyasında, sporunda , sivil toplum örgütlerinde, basınında, siyasetinde varım. Dolayısıyla farklı boyutlardan Trabzon'u analiz etmiş, çözmüş insanım. 

Üç üniversite okudum, iki üniversite bitirdim. İş dünyasında bir kariyerim var; MÜSİAD'ın kurucusuyum, TTSO'da uzun yıllar Yönetim Kurulu ve meclis üyeliği, birçok kurum ve kuruluşta fahri olarak görev yaptım. Sonuç olarak; edindiğim birikimi doğduğum topraklara aktarmak istiyorum. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı olmak istediğimn vicdani sorumluluğumdan geliyor. Ama adaylar arasında çok daha iyi biri olursa da bu beni rahatsız etmez. Çünkü bu kişi bana ve çocuklarımın yaşadığı kente hizmet edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber