Gümrükçüoğlu’ndan Kanuni Bulvarı’nda istimlak tepkisine yanıt

Başkan Gümrükçüoğlu Kanuni Bulvarı'nın geçtiği güzergahtaki istimlak çalışmalarında yaşanan mağduriyet iddiaları ile ilgili konuştu.

Gümrükçüoğlu’ndan Kanuni Bulvarı’nda istimlak tepkisine yanıt

Haber61 / Özel Haber / Emrah Paça - Trabzon Büyükşehir Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Kanuni Bulvarı istimlak çalışmalarında vatandaşların mağdur edilmesi konusunda açıklama yaptı.


Haber61’in gündeme taşıdığı olayda, 24 kilometrelik Kanuni Bulvarı’nın geçtiği Gölçayır mevkii Düzyurt, Akoluk ve Kutlugün mahallesi sakinleri, istimlak bedellerinde adaletsizlik olduğu iddiasıyla yüzlerce imza toplayarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a şikâyette bulundu.

GÜMRÜKÇÜOĞLU: YETKİLER DÂHİLİNDE ÇÖZÜM BULUNUR

Konuyla ilgili Haber61’e açıklamada bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu şu açıklamalarda bulundu: “Biz vatandaşımızın her zaman yanındayız.  Bu konudaki müracaatlarda bizim yetkilerimiz ne kadar ise o yetkiler dâhilinde görüşülür. Yine mevzuata uygun olarak ne ortaya konulabilirse biz de o gayretlerimizi ortaya koyarız. Bununla birlikte kamu hizmeti hem yasalara ve mevzuata göre sürdürülecek,  hem de vatandaşın hukuku yasalar ve mevzuata uygun halde yerine getirilmeye gayret edilecek. Ülkemiz en demokratik, hukukun en çok yerine getirildiği ülkelerden birisidir.  Gerek kamu kurum ve kuruluşları, gerek vatandaşlarımız, gerekse Türkiye’deki hukuk sistemi en adaletli sonuçları temin etmeyi sürdürecektir.”

Gümrükçüoğlu’ndan Kanuni Bulvarı’nda istimlak tepkisine yanıt

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler