Fake hesapla Trabzon'u karıştırdı!

Trabzon'da kendini öğretmen olarak tanıtan kişi PKK propagandası yapınca ortalık karıştı. Haber61 Haber Servisinin edindiği bilgiye göre; Sosyal paylaşım sitelerinde Murat Maykot isimli hesap açan şahıs kendisini Trabzon Lisesi'nde görevli öğretmen olarak

Fake hesapla Trabzon'u karıştırdı!

Trabzon'da kendini öğretmen olarak tanıtan kişi PKK propagandası yapınca ortalık karıştı.

Haber61 Haber Servisinin edindiği bilgiye göre; Sosyal paylaşım sitelerinde Murat Maykot isimli hesap açan şahıs kendisini Trabzon Lisesi'nde görevli öğretmen olarak tanıtarak oldukça fazla kişiyi takip listesine almayı başardı. Maykot daha sonra bu hesapta terör örgütü PKK leyhine propaganda yapınca olanlar oldu. Yoma Fen Lisesi'nde de çalıştığını öne süren Maykot, takipçileri arasındaki bazı vatandaşlarca Trabzon Lisesi yönetimine şikayet edildi. Şikayet karşısında şaşkınlığa uğrayan lise yönetimi okullarında böyle bir öğretmenin bulunmadığını söyleyerek emniyete şikayette bulundu.
 
Bu sırada paylaşımlar nedeniyle şahsın gerçekten Trabzon Lisesi'nde görev yaptığını zanneden bir çok kişi ise sosyal medya üzerinden birleşerek liseye karşı tepki gösterisi hazırlığında olduğu öğrenildi. Gerçeğin ortaya çıkmasıyla rahat bir nefes alınırken Siber Suçlar Murat Maykot isimli açılan hesaplar üzerinden inceleme başlattı.
 
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber