Eczaneler artık 2 gün tatil yapacak! Trabzon'da Cumartesi günleri nöbetçi eczaneler olacak!

Trabzon’da Eczanelerin çalışma günlerine düzenleme geldi. İşte Trabzon Ortahisar Nöbetçi Eczane Listesi.

Haber61 - Haber Servisi

Eczanelerin Pazar günü uyguladığı gündüz nöbet sistemine Cumartesi günleri de dahil edildi. Trabzon Eczacılar Odası’nın aldığı karara göre artık Eczaneler Cumartesi günleri de tatil prosedürü uygulayacak. 1 Ocak 2019 tarihi itibariyle kısmen uygulanan karar, 1 Şubat 2019 tarihi itibari ile resmen başlayacak.

Cumartesi ve Pazar günleri sadece Eczacılar odasının belirlediği eczaneler açık olacak.

Konu ile alakalı Haber61 mikrofonlarına konuşan Trabzon Eczacılar Odası Başkanı Halit Hezkıl Uslu “Cumartesi ve Pazar günleri sadece nöbetçi olan eczanelerimiz çalışacak. İş kanununa göre fazla mesai yapan eczanelerimize, Eczanelerimizin de isteği doğrultusunda böyle bir uygulamayı faliyete geçirdik. Halkımız bu konuda herhangi bir sıkıntı yaşamayacak. Eğer talep olursa bu sistemden şuanda bile vazgeçeriz. Olağanüstü durumlarda mobil eczane kuracak yapıya bile sahibiz” ifadelerini kullandı.

Trabzon Ortahisar Nöbetçi eczane listesi

Trabzon Ortahisar Nöbetçi eczane listesi

Trabzon Ortahisar Nöbetçi eczane listesi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber