CHP İl Başkanı Trabzon'dan 'hodri meydan' diyerek seçim çağrısı yaptı!

CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, erken seçim çağrısı yaptı.
CHP İl Başkanı Trabzon'dan 'hodri meydan' diyerek seçim çağrısı yaptı!

CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Türkiye'nin temel sorunlarının ekonomi ve adalet olduğunu vurgulayan Bak, Trabzon’daki AK Partili yöneticilere seslenerek erken seçim çağrısı yaptı. 

Başkan Bak, 2 Kasım için “hodri meydan” diyerek dikkat çeken bir çıkışta bulundu.

İşte o açıklama:

“AK Parti her ne kadar gündemi değiştirmek için mesai harcasa da, Türkiye’nin asıl gündemi adalettir, ekonomidir. Halkımızın çoğu, açlığa ve yokluğa mahkum edilmiştir. Belediye başkanlarımızın haksız yere tutuklanmasına halkımızın gerekli cevabı vermiştir.

Anketlerde göründüğü gibi AK Parti her gün eriyor. Giderayak ülkemizi de bataklığa sürüklüyor. Ülkemizi bu durumdan kurtaracak tek bir kişi vardır; o da Ekrem İmamoğlu’dur.

ekn.webp

Yol arkadaşlarımız özgürlüklerine kavuşana kadar mücadelemizi kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz. Özgür Özel’inde kamuoyu ile paylaştığı gibi değerli Trabzon halkı... Eğer kendilerine bu kadar güveniyorlarsa Trabzon’un AK Partili yöneticilerine sesleniyorum...

2 Kasım erken seçim. Hodri meydan. Kimin yalan konuştuğunu kimin haklı olduğunu insanlar gelsin sandıkta karnesini ortaya koysun. Hodri meydan diyorum ve onları halka havale ediyorum.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir