Büyükşehir’den Dünya Sosyal Hizmet Günü’nde çocuklara özel etkinlik
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, 17 Mart Dünya Sosyal Hizmet Günü dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen programda, çocuk evlerinde kalan minikler için hem eğlenceli hem de öğretici aktiviteler gerçekleştirildi.

RAMAZAN SOKAĞI’NDA RENKLİ ETKİNLİK
Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesindeki çocuk evlerinde kalan 30 çocuğun katılımıyla Hanife Hatun Camii yerleşkesindeki Ramazan Sokağı’nda düzenlenen etkinlikte minikler doyasıya eğlendi.
Trabzon turizmde umutlu: Yeni hedef Orta Asya
Program kapsamında Hacivat-Karagöz gösterisi, atölye çalışmaları, yüz boyama etkinlikleri ve ahşap oyunları gerçekleştirildi. Çocuklar, düzenlenen aktivitelerle hem eğlenceli vakit geçirdi hem de sosyal etkinliklere katılma fırsatı buldu.

DEĞERLER ÜZERİNE SÖYLEŞİ YAPILDI
Etkinlikte ayrıca çocuklara yönelik değerler üzerine bir söyleşi de düzenlendi. Program boyunca hem öğrenen hem de keyifli anlar yaşayan çocuklara etkinlik sonunda çeşitli hediyeler verildi.

“ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞU ÇOK KIYMETLİ”
Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Dünya Sosyal Hizmet Günü vesilesiyle çocuklarla bir araya gelmenin mutluluğu yaşandığı ifade edildi.
Açıklamada, “Dünya Sosyal Hizmet Günü vesilesiyle çocuklarımızla bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduk. Onların sosyal gelişimlerine katkı sunmak, yüzlerinde tebessüm oluşturmak ve kendilerini değerli hissetmelerini sağlamak bizim için çok kıymetli. Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal hizmet alanındaki çalışmalarımızla her zaman çocuklarımızın ve dezavantajlı bireylerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.
Kaynak:Trabzon Büyükşehir Belediyesi