"Bizim dönemimizde ya imam hatipli olacaksın ya da Trabzonlu"

Balıkesir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz çok konuşulacak sözler sarfetti. Başkan Yılmaz "Bizim dönemimizde makam sahibi olmak için ya İmam Hatipli olacaksın ya da Trabzonlu" dedi.

"Bizim dönemimizde ya imam hatipli olacaksın ya da Trabzonlu"

2. Bandırma Sempozyumu'unda konuşan Balıkesir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın Trabzon sözleri gündem oldu.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'dan herkesi şaşırtan ilginç bir açıklama geldi. Yılmaz, kendi dönemlerinde makam sahibi olmak için İmam Hatipli ve Trabzonlu olmak gerektiğini söyledi.

Makam için İmam Hatipli ve Trabzonlu olacaksın

2. Bandırma ve Çevresi Sempozyumu'nda konuşan Yılmaz, şunları söyledi; "Askeriyesinde, memurunda vesairesinde devleti temsil eden bir insan varlığı var aslında burada. Siyaseti demiyorum. Siyaseti Trabzon temsil ediyor, Karadenizliler. Makam sahibi olmak için bir imam hatipli olacaksın bir de Trabzonlu, bizim dönemde öyle."

Yücel Yılmaz kimdir?

Yılmaz, 1975 yılında Almanya'da dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Balıkesir'de tamamladı. Anadolu Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. Yılmaz, 8 şehirde yabancı dil eğitimi veren şirketini kurdu. Balıkesir Ticaret Odası Meclis Başkanlığı görevini belediye başkan adaylığı dolayısıyla bıraktı. 2014 yerel seçiminde Ak Parti'den Balıkesir, Karesi Belediye Başkanı seçildi. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber