| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzon Haber Yayın tarihi: 21 Nisan 2020 21:19 Güncellenme tarihi: 16 Nisan 2024 14:30

Belçika’dan Trabzon’a geldiler! 340 kişi karantinaya alınacak

Dünya üzerinden Türk vatandaşların transferi sürüyor.

Geçtiğimiz günlerde açıklanan dünya üzerindeki Tük vatandaşlarının Türkiye’ye getirme çalışmaları devam ediyor.

Bu kapsamda bu akşam saat 21.20’de Trabzon’a yaklaşık 340 Türk vatandaşını taşıyan ve Belçika’nın Bürüksel şehrinden hareket eden Boing 777 tipi TC-JJF kuyruk nolu uçak indi.

Uçakta bulunan Türk vatandaşlarını AFAD, Trabzon Emniyeti ve UMKE görevlileri karşılayacak. Yapılacak sağlık kontrolleri ve denetimlerden sonra vatandaşlar otobüslerle karantina altına alınacakları yurtlara götürülecekler.

Belçika’dan getirilen vatandaşların 78’inin Trabzon’da geri kalanının da Gümüşhane’de karantinaya alınacakları öğrenildi.

Yorumlar (3)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

F
Faruk yılmaz
6 yıl önce

Bir iki ay sonra gelseler olmazmıydı. Küçükte olsa risk var.

S
serkan
6 yıl önce

Herkes olduğu yerde kalsaydı bu musibet yayılmazdı bilerek yayıldı. ... var zaten poponuzun üstüne oturamadınız birtürlü.

A
Asyalı
6 yıl önce

Yeni vakalar hayırlı olsun..