Başkan Genç: "Şehitlerimizin kutsal mücadelesini..."

Genç, şehitler için taziye mesajı yayınladı.

Başkan Genç: "Şehitlerimizin kutsal mücadelesini..."

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Şırnak'ta Jandarma helikopterinin düşmesi sonucu şehit olan 13 asker için taziye mesajı yayınladı.


Mesajında vatan savunması uğruna şehit olan bütün askerlere Allah'tan rahmet ve minnet dileklerini ileten Başkan Genç, "Bu güzel vatan toprağını bize emanet eden ve bu uğurda bu toprağa kanı düşmüş bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bizler bu güzel ülkede bağımsız, hür bir şekilde yaşayabiliyorsak, bu göğüslerini vatan toprağına siper eden şehitlerimizin sayesindedir. Geçmişte olduğu gibi şimdi de vatan savunması uğruna şehitler veriyoruz. Şehitlerimizin kutsal, mübarek mücadelesini bizler devam ettireceğiz. Ve bedenlerini bu vatan için toprağa düşürmüş olan şehitlerimizi her zaman rahmet ve minnetle yad edeceğiz. Türk milletinin başı sağolsun." ifadelerine yer verdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber