Başkan Ahmet Metin Genç’ten deprem sonrası ilk mesaj
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, Elazığ’ın Baskil ilçesinde saat 20.27 sıralarında 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya, Adıyaman, Tunceli ve Diyarbakır gibi çevre illerde de hissedilen sarsıntının ardından Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç bir açıklama yaptı.
“Olumsuzluk Yaşanmamasını Temenni Ediyorum”
Başkan Ahmet Metin Genç, depremin hemen ardından yayımladığı mesajda bölgedeki vatandaşların yanında olduklarını vurguladı. Olaydan etkilenenlere geçmiş olsun dileklerini sunan Genç, herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmaması temennisinde bulundu.
Başkan Genç mesajında, "Elazığ’da meydana gelen depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, herhangi bir olumsuzluk yaşanmamasını temenni ediyorum. Rabbim ülkemizi her türlü afetten muhafaza eylesin" ifadelerine yer verdi.
Saha Tarama Çalışmaları Sürüyor
Öte yandan AFAD tarafından yapılan bilgilendirmede, deprem sonrası an itibarıyla olumsuz bir ihbarın alınmadığı kaydedildi. Yetkililer, ilgili ekiplerin bölgedeki saha tarama çalışmalarına aralıksız devam ettiğini bildirdi.
Kaynak:Haber61