Zeyyat Kafkas'tan Yatırım Adası ve Şehir Hastanesi için teşekkür açıklaması

​Doğu Karadeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (DOKASİFED) Başkanı Zeyyat Kafkas, yatırım adası ve şehir hastanesi projelerinin bölge ekonomisine katkı sağlayacağını söyledi.

Zeyyat Kafkas'tan Yatırım Adası ve Şehir Hastanesi için teşekkür açıklaması

DOKASİFED Başkanı Zeyyat Kafkas, geçtiğimiz günlerde TBMM'de kabul edilen 'Yatırım Adası ve Şehir Hastanesi' projeleri için ilgililere teşekkür etti. 


Doğu Karadeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (DOKASİFED) Başkanı Zeyyat Kafkas, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Trabzon’un 2023 Türkiye’sinde önemli bir kent olması adına çok önem arz eden “Yatırım Adası ve Şehir Hastanesi” projelerinin önündeki yasal engeli ortadan kaldıran, kanun değişikliklerinin meclisten geçmiş olmasını son derece memnuniyetle karşılıyorum. Bu anlamda; 2015’den günümüze bu iki projeye önem ve emek veren başta Bakanımız Sn. Süleyman Soylu beyefendiye, Milletvekillerimize, Sn. Valimiz Yücel Yavuz’a, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na, TTSO Başkanımız Sn. Suat Hacısalihoğlu’na ve özellikle yatırım adası proje çalışmasında çok emekleri olan dönemin Doka Genel Sekreteri olan şimdiki Elazığ Vali’miz Sn. Çetin Oktay Kaldırım’a şükranlarımı sunuyorum. Bu iki projenin Bölgemiz kalkınmasına sağlayacağı ekonomik katkıda bir başka olumlu gelişme olacaktır." 



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber