Yusuf Yazıcı’dan örnek davranış

Trabzonspor’un genç oyuncusu Yusuf Yazıcı’dan örnek davranış.

Yusuf Yazıcı’dan örnek davranış

Haber61 – Haber Servisi - Trabzonspor’da gösterdiği performansla herkesin beğenisini toplayan Yusuf Yazıcı Dünya Şampiyonu olduğu okulunu unutmadı.


Geçtiğimiz günlerde Trabzonspor ile olan sözleşmesini uzatan Genç oyuncu daha önce Dünya şampiyonu olduğu Erdoğdu Anadolu Lisesi (15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi)’nin önümüzdeki günlerde katılacağı Türkiye Yarı Finalleri için ilk maaşı ile katkıda bulundu.

Yarı finaller 23-26 Mart tarihlerinde Kocaeli, Malatya, Yozgat ve Denizli’de 4 merkezde oynanacak. 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi’nin hangi merkezde ve hangi takımlarla karşılaşacağı Salı günü yapılacak olan kura çekimi ile belli olacak.

Okul Müdürü Ali Turan yaptığı açıklamada, "Yusuf Yazıcı futboldaki çıkışını örnek tavırlarıyla dahada yüceltecek .İlk maaşından okul takımının yarıfinal masrafları için katkıda bulundu.Okul müdürü olarak duygulandım. Okulumuz adına teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber