Yusuf Güney: "Trabzon'a koşa koşa geliyoruz"

Trabzonlu sanatçı Yusuf Güney Haber61're konuştu.

Yusuf Güney: "Trabzon'a koşa koşa geliyoruz"

Haber61 - Haber Servisi - Trabzon'da Şehit Eren Bülbül'ün adın ile yapılan "38. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu ve Halk Koşusu"na katılan Trabzonlu sanatçı Yusuf Güney Haber61'e açıklamalarda bulundu.


Yusuf Güney, yaptığı açıklamada “Aslında ne kadar güzel bir organizasyon yapılırken böyle bir içimizde heves, sevinç olsa da buruk bir sevinç var. Sözlerime aslında iyi ki varsın Eren olarak başlamak istiyorum. Allah mekanını cennet eylesin şehidimizin. Allah ailesine sabır versin. Ne söylersek söyleyelim ateş düştüğü yeri yakıyor. Çok acı bir şey, çok üzülmüştük hala çok üzülüyoruz. Allah nice nice bütün şehitlerimizin mekanlarını cennet eylesin. Ben herkese teşekkür ediyorum. Böylesi onur ve gurur verici bir tabloda olmak benim adıma da gurur verici. Trabzon’da yapılan organizasyonlara Trabzonlu olduğumuzdan dolayı tabi ki ister istemez koşa koşa geliyoruz ama Türkiye2nin her yerinde olan organizasyonlara elimizden geldiği kadar iştirak etmeye çalışıyoruz. Bugünün anlam ve önemli çok farklı, aslında Eren için buradayız.” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber