Yıkılan istinat duvarına muhtardan isyan: TOKİ'nin yapacağı iş bu kadar

Pelitli TOKİ konutlarında istinat duvarı park halindeki araçların üzerine yıkıldı, Pelitli muhtarı faciadan dönülen olayla ilgili TOKİ'yi suçladı.

Yıkılan istinat duvarına muhtardan isyan: TOKİ'nin yapacağı iş bu kadar

Haber61 / Haber Servisi

Trabzon'un Ortahisar İlçesi'ne bağlı Pelitli Mahallesi TOKİ konutlarında bu sabah saatlerinde istinat duvarı çöktü. Çökme nedeniyle birçok araç toprak altında kaldı. Olayın sabaha karşı meydana gelmesi faciayı önlerken, 15 araç duvarın altında kalarak zarar gördü.


Olay yerinde bulunan Pelitli Mahallesi Muhtarı Mustafa Koç yaşanan olay nedeniyle duyduğu üzüntüyü dile getirerek, eksik iş yaptıkları gerekçesiyle TOKİ'yi suçladı. Muhtar Mustafa Koç, "TOKİ'nin yaptığı icraat belli. Yaptıkları duvarın hali ortada, evlerin aksaklıkları var, yeni yapılan evleri 132 m2 yerine 125 m2 vermişler. TOKİ bir devlet kuruluşu olmaktan çıkmış, bir ticarethane gibi çalışıyor. En az 20 tane araç toprağın altında kalmış. Böyle küçük bir yağmurda TOKİ'nin yaptığı duvarlar çöküyorsa daha çok yağmur yağdığında buraların sele kapılıp gitmeyeceği belli değil. Halimiz ortada. Jandarma ve itfaiyeden başka kurtarma ekipleri gelmedi. Altında canlı insna olup olamdığı bilinmemektedir. Araçlar toprağın altında kalıp hasar gördü, bu milletin zararını kim karşılayacak? Yetkilileri göreve çağırıyoruz, halimiz ortada. Vatandaş kendi haline terk edilmiş durumda" sözleriyle isyan etti. 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler