Yetim ve öksüz çocuklar Trabzon'a geliyor!

Bitlis'in Güroymak Belediyesi ile Trabzon’un Çaykara Kaymakamlığı ve Belediyesi’nin ortak girişimi ile Güroymak ilçesindeki 100 yetim - öksüz öğrenci Trabzon’a geziye gönderildi.

Yetim ve öksüz çocuklar Trabzon'a geliyor!

İlçe genelindeki ortaokul ve lisede öğrenim gören 50 kız ve 50 erkek öğrencinin katılım gösterdiği gezi programı kapsamında öğrenciler Trabzon’un Çaykara Belediyesi’nin misafiri olarak 3 gün boyunca kenti gezecek.

Düzenlenen gezi programı ile ilgili bilgi veren Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkanı Sayın Ufuk Özen Alibeyoğlu, Güroymak’tan yola çıkan dostluk kervanının Çaykara Belediyesinin sevgi eli ile buluşacağını söyledi.
Güroymak İlçesinden Yola Çıkan Yetim ve  Öksüz 100 Öğrenciye Akçaabat Körfez Restorantta AK Parti Trabzon İl Sosyal İşler Başkanı Mehmet Atmaca Fatma Karahasan ve Canan Bülbül tarafından Kahvaltı ve  Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç'in 100 Yetim Öğrenci için göndermiş olduğu hediye çantaları Öğrencilere verildi. 
Yetim ve öksüz çocuklar Trabzon'a geliyor!

Kahvaltı ve hediye sonrası Güroymak'tan gelen Çocuklarla Trabzon Hatırası Fotoğraf çektirildi. 100 Yetim Çocuk daha sonra 3 Gün Boyunca misafir edilecekleri Çaykara’ya yolcu edildiler. 


YETİM GÜLERSE DÜNYA GÜLER

Ak Parti Sosyal İşler Başkanı Mehmet Atmaca , Yetim ve Öksüzlere Kucak açmak sahiplenmek ,şevkat göstermekten daha güzel ne olabildiğini ifade ederek, Allah'a Şükürler olsun bizlere yardım yapma, hayır yapma gibi güzel bir görevi vermiş elimizden geldiğince Yardıma muhtaç insanlara ve yetim ve öksüzlerimize sahip çıkıyoruz şevkat gösteriyoruz . Yetim gülerse,dünya güler. Allah devletimize Milletimize zaval vermesin dedi. 
Güroymak'tan gelen 100 Yetim Çocuk ilk defa deniz ve Trabzon'u gördüklerini ifade ettiler.
Yetim ve öksüz çocuklar Trabzon'a geliyor!
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler