Yeniden Refah Partisi'nde temayül

Akçaabat'ta Yeniden Refah Partisi temeyül yoklaması yaptı.

Yeniden Refah Partisi'nde temayül

Yeniden Refah Partisi Akçaabat ilçe başkanlığı temayül yoklaması yapıldı.

Temayüle İl başkan yardımcısı Yalcın Onur, Süleyman pulat Vakfı kebir ilce başkanı Sadettin çicek ve Erbakan vakfı ortahisar ilçe başkanı Metin Kurt ve kalabalık parti gönüllüleri katıldı.Ev sahipliğini Akçaabatlı il Yönetim kurulu üyesi Barış Sandıkçı ve Seyfullah Tonbul yaptı.

Barış Sandıkçı yaptığı açıklamada katılımcılara teşekkür ederek "Genel başkanımız Dr Fatih Erbakan'ın lansman toplantısında belirttiği gibi yapılanlara teşekkür edip eksikleri tamamlamaya talibiz. Önce yapıcı muhalefet ardından güçlü bir iktidar için hakkı üstün tutmak için çalışacağız. 31 Mart yerel seçimlerine katılmadığımiz için aday olanlara başarılar dileriz. Parti olarak herhangi bir adayı destekleme kararımız yoktur. Katkı ve katılımın sağlayan herkese tekrar  teşekkür eder şükranlarımı sunarım" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber