Yeniden Refah Partisi Trabzon’dan Ankara’ya çıkarma yaptı!

Yenide Refah Partisi'nin 1. Olağan Büyük Kongresi'ne Trabzon'dan yoğun katılım gerçekleşti.

Yeniden Refah Partisi Trabzon’dan Ankara’ya çıkarma yaptı!

Haber61 - Haber Servisi

Yeniden Refah Partisi 1. Olağan büyük kongresi Ankara'da gerçekleştirildi.

Kongreye Ortahisar İlçesi'nden 4 otobüs olmakla birlikte Trabzon genelinden toplam 20 otobüs ile kongreye katılım sağlandı.

Yoğun bir katılım ile gerçekleşen kongre Ankara Rena Spor Salonu’nda gerçekleşirken, Yeniden Refah Partisi Fatih Erbakan “Burada Gelecek Var” skloganıyla düzenlenen 1. Olağan Büyük kongresinde Kongresi'nde yaptığı konuşmada, mazlumlara, gariplere, ezilenlere umut; Türkiye, İslam alemi ve adil bir düzen isteyen tüm insanlar için alternatif olmak istediklerini söyledi.

Erbakan “Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Siyaset, bütün insanlığın kurtuluşu için zalimin zulmüne 'dur' demek, mazlumların, ezilenlerin, gariplerin haklarını korumak için yapılırsa ibadet olur. İşte bizim siyasetimiz böyle bir siyasettir." İfadelerini kullandı.

Kongreye, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Nuri Okutan, ile Filistin'in Ankara Büyükelçisi Faed Mustafa ile yabancı misyon temsilcileri katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber