Velilerden "Geleceğin için dönüştür" kermesi

Çamlıca İlkokulu “Geleceğin İçin Dönüştür” projesiyle Kermes düzenledi.

Velilerden "Geleceğin için dönüştür" kermesi

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Koordinatörlüğünde ve Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı’nın ortaklığında yürütülen Eğitimin Yıldızları-HOPO kapsamında Düzköy ilçesinin Çayırbağı Zeliha mahallesindeki Çamlıca İlkokulu “Geleceğin İçin Dönüştür” projesiyle Kermes düzenledi. Çamlıca İlkokulu’nun bayan velileri tarafından kendi ürettikleri ürünleri Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde satışa sunarak elde edilen geliri Trabzon Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü aracılığıyla ihtiyaçlı çocukların eğitimine bağışlanacağını belirttiler. Okul Müdürü Bekir Katırcı ve proje sorumlusu sınıf öğretmeni Esra Saltoğlu öncülüğünde Çamlıca İlkokulu öğretmenleri, okul-aile birliği yönetimi ve veliler farkındalık oluşturmaya çalıştı. Tamamı bayan velilerimizin köylerinde ürettiği ürünlere aşırı ilgi gösterildi.

Okuldan yapılan açıklamada; “Şanlı tarihimizde kadınların her daim muhteşem dokunuşları olmuştur. Hiç bir bahaneye sığınmaksızın her türlü zorluğa göğüs gerip imkansız denileni mümkün kılmıştır. O ruh günümüzde de halen varlığını sürdürmektedir. Onlar günümüzün Kara Fatmaları, Nene Hatunlarıdır.” İfadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber