Vali Yavuz'dan başarılı sporculara ziyaret

2017 Dünya Liselerarası Futbol Şampiyonasında emin adımlarla ilerleyen öğrenciler Vali Yavuz'u okullarında ağırladı.

Vali Yavuz'dan başarılı sporculara ziyaret

Trabzon Valisi Yücel Yavuz , 2017 Dünya Liselerarası Futbol Şampiyonasında çeyrek finale yükselen Trabzon 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi'nin öğrencileriyle bir araya geldi.


Dünya Liselerarası Futbol şampiyonasında çeyrek finale yükselen futbolculara şampiyonluk yolunda başarılar dileyen Vali Yücel Yavuz "2017 Dünya Liselerarası Futbol şampiyonasında devam eden müsabakalarında çeyrek finale yükselerek önemli bir başarı elde ettiniz. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyorsunuz. Hepinizi başarınızdan dolayı tebrik ediyorum. 2015 yılında Dünya Şampiyonu olan takımınız ilimize ve ülkemize büyük bir  gurur yaşattı. Bu yıl da bizlere şampiyonluk  gururunu ve mutluluğunu yaşatacağınıza inanıyorum. Dünya şampiyonluğu yarışında sizlere başarılar diliyorum " dedi.

 Vali Yavuz konuşmasının ardından dünya şampiyonluğu için yarışan futbolcu öğrencilerle bir süre sohbet etti. Sonrasında Trabzon 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesini gezerek okulun fiziki altyapısı hakkında okul müdüründen  bilgi aldı. 








 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler