Türk Yıldızları Trabzon'da gösteri yapacak

Türk Yıldızları", 20 Ağustos'ta tarihinde Trabzon'da muhteşem bir gösteriye imza atacak.

Türk Yıldızları Trabzon'da gösteri yapacak
Dünyanın sayılı süpersonik akronimlerinden biri olan "Türk Yıldızları", 20 Ağustos'ta tarihinde Trabzon'da muhteşem bir gösteriye imza atacak.
 
Hava gösterisinin daha etkin hale getirilmesi ve yaşanabilecek olası aksaklıklara karşı önlem alınması amacıyla Trabzon Vali Yardımcısı Şükrü Kara başkanlığında 11 Temmuz'da 30 kurum ve kişinin katılımıyla toplantı yapılacak.
 
Konuyla ilgili Trabzon Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığı Akrobasi Timi "Türk Yıldızları" tarafından 20 Ağustos 2017 Pazar günü ilimizde gerçekleştirilecek olan Hava Gösterisinin daha etkin hale getirilmesi ve olabilecek aksaklıkların çözümü amacıyla Trabzon Vali Yardımcısı Şükrü Kara'nın başkanlığında 11 Temmuz 2017 Salı günü saat 11.00'da Valiliğimiz B Toplantı Salonu'nda koordinasyon toplantısı yapılacaktır."
 
Toplantı için Trabzon'da Sivil Toplum Kuruluşu ve bazı kurum ve kişilerin de aralarında bulunduğu 30 katılımcıya davetiye gönderildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler