Türk İslam Bilginlerinin buluşları Trabzon'da tanıtıldı

Genç ve Ayvazoğlu sergiye katıldı

Türk İslam Bilginlerinin buluşları Trabzon'da tanıtıldı

Trabzon'da Altın Çağda Bilim Sergisi'nin çalışmaları hakkında bilgilendirme toplantısı tapıldı.

Forum avm Fener Meydanı'nda kurulan çadırda 7. ve 17. Yüzyıl arasında Türk İslam Bilginlerinin yapmış oldukları buluşların sergileneceği sergi 2 haziran cuma günü saat 17:30 da açılacak. Bugün yapılan toplantıya Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu ve basın mensupları katıldı.

Yapılan basın toplantısı sonrasında buluşların sergilendiği stantları gezen Genç ve Ayvazoğlu yapılan buluşlar hakkında buluşları yapan kişileri temsil eden öğrencilerin sunumlarını dinleyerek bilgi aldılar.  Sonrasında ise düzenlenen iftar yemeğinde oruçlarını açtılar.

Türk İslam Bilginlerinin buluşları Trabzon'da tanıtıldıTürk İslam Bilginlerinin buluşları Trabzon'da tanıtıldıTürk İslam Bilginlerinin buluşları Trabzon'da tanıtıldıTürk İslam Bilginlerinin buluşları Trabzon'da tanıtıldıTürk İslam Bilginlerinin buluşları Trabzon'da tanıtıldıTürk İslam Bilginlerinin buluşları Trabzon'da tanıtıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber