TSYD Trabzon’da Kongre heyecanı: Kazanan belli oldu

TSYD Trabzon’da kongre yapıldı.

TSYD Trabzon’da Kongre heyecanı: Kazanan belli oldu

Haber61 – Spor Servisi – Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şubesi Olağan Genel Kurulu yapıldı.


Mevcut Başkan Murat Taşkın’ın süresi dolduğu için aday olmadığı seçimde, Cevat Kol ve Selçuk Kılıç yarıştı. Yapılan seçim sonucuna göre; kongre üyesi 59 kişiden 58'i oy kullandı. Selçuk Kılıç 30 oy Cevat Kol 28 oy aldı. Selçuk Kılıç'ın listesinde en fazla oyu 33 oy ile Yunus Emre Sel aldı.

Ayrıca Selçuk Kılıç'ın listesi delinirken, Cevat Kol'un listesinden 2 isim Selçuk Kılıç'ın listesine girdi. Cevat Kol'un listesinde bulunan Turgay Beşyıldız ve Faruk Ata aldığı oylarla Selçuk Kılıç'ın listesini delerken, Kılıç'ın listesinden Celal Kadıoğlu ve İpek Cansel Şahin yönetimden düştü.

Buna göre Turgay Beşyıldız ve Faruk Ata'nın ilk yönetim toplantısında etik olmayacağı gerekçesi ile Selçuk Kılıç'ın listesinden aflarının isteyeceği ve yeni yönetime başarılar dileyerek çekilecekleri öğrenildi. Tüzüğe göre bu iki ismin affını istemesi halinde Serlçuk Kılıç'ın yedek listesinde ilk iki sırada bulunan ve en fazla oyu alan Osman Başkır ve Kamil Anahar'ın 7 kişilik yönetime dahil olacakları belirtildi.

TSYD Trabzon’da Kongre heyecanı

Kongrede divan Kuruluna Osman Çavuşoğlu, Fatih Turan ve Sertaç Hellaç seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması sonrasında Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu okundu. Daha sonrasında Denetleme Kurulu Raporu okundu.

YÖNETİM İBRA EDİLDİ

Raporların okunması sonrasında Yönetim Kurulu’nun ibrası delegelerin oylarına sunuldu. Oy çokluğu mevcut yönetim ibra edildi.

İŞTE LİSTELER

Selçuk Kılıç’ın listesi:

Asil Üyeler: Tahir Orhan, Gökmen Şahin, İpek Cansel Şahin, Yunus Emre Sel, Celal Kadıoğlu, Fatih Turan

Yedek Üyeler: Osman Başkır, Kamil Anahar, Ersen Küçük, Osman Şişko, Gürkan Ata, Şakir Bostancı, Servet Özkara

Denetleme Kurulu Asil üyeler: Osman Çavuşoğlu, Hacı Dursun Koçyiğit Faruk Ata

Denetleme Kurulu Yedek Üyeler: Halil Ayyıldız, Ömür Ramiz Avcı, Kaan Tarkan Üzen

Cevat Kol’un listesi

Asil Üyeler: Özer Çalık, Faruk Ata, Yahya Karabina, Turgay Beşyıldız, Kaan Tarkan Üzen, Hasan Beşli

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: Ersen Küçük, Gürkan Ata, Şakir Bostancı, Zihni Ağırman, Hasan Bahadır, Servet Özkara, Halil Ayyıldız

Denetleme Kurulu Asil Üyeler: İhsan Öksüz, Hasan Kurt, Hamza Mısır

Denetleme Kurulu Yedek Üyeler: Hacu Dursun Koçyiğit, Tahir Orhan, Kamil Anahar

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler