Trabzon'un incisi Ganita kokuyor!
Trabzon'un Ganita mevkiinde denizdeki görüntü ve kötü koku tepki çekiyor.
Yayınlanma:
Haber61 - Haber Servisi - Özel Haber
Trabzon'un Ortahisar ilçesinde bulunan Ganita mevki, bölgedeki önemli koylarından biri olarak dikkat çekiyor. Özellikle yaz aylarında kendini deniz kerarına atmak isteyenlerin uğrak mekanı olan Ganita, Trabzon'un denize en yakın mekanlarından biri olarak da dikkat çekiyor ancak bölgedeki esnafın ve vatandaşların bakımsızlık nedeni ile tepkisi var.
Deniz üzerindeki kötü görüntü ve gelen pis konu Ganita güzelliğine gölge düşürdüğünü belirten çevre esnafı, bir an önce çözüm bulunmasını istediler.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Resmi İlanlar
Trabzon

