Trabzonspor taraftarı takıma inanıyor

Trabzonspor taraftarı takımın Galatasaray maçında galip geleceğine inanıyor.

Trabzonspor taraftarı takıma inanıyor

Affetmezler Grup Lideri Paşa Erbaş, 90 dakika boyunca takımlarını Galatasaray karşısında destekeleyerek gülen taraf olmak istediklerini söyledi. 

Süper Toto Süper Lig’in 4. haftasında sahasında Galatasaray'ı ağırlayacak Trabzonspor'da, taraftarlar da zorlu 90 dakikaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı takım ile oynanacak olan bu müsabaka öncesi Affetmezler Grup Lideri Paşa Erbaş, sağ duyu çağrısında bulunarak, taraftalar olarak karşılaşmada sadece takımı desteklemeye odaklandıklarını vurguladı. 

Satışa çıktığı günden itibaren Galatasaray maçının biletlerini tüketen taraftarlar, sezonun ilk büyük maçına büyük bir ilgi gösteriyor. Tribünlerdeki görsel şovlarla renkli görüntülerin yaşanacağı Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu'nda tüm hazırlıkları sürdürdüklerini belirten Erbaş, "Taraftarlar olarak maça yönelik tüm hazırlıklarımızı sürdürüyoruz ama asıl işimiz ise maçın başlama düdüğü ile başlayacak. Sahada oyuncularımız mücadele ederken, bizler de takımımızı 90 dakika boyunca destekleyerek büyük bir gücü ortaya koyacağız. Taraftarlarımız maçtan önceki enerjilerini sadece maçın başlama düdüğü ile maçın bitiş düdüğüne ayırsınlar" dedi. 

Erbaş, sarı-kırmızılı takımın taraftarlarının da tribünden izleyeceği karşılaşmada, her türlü provokasyondan uzak durmaları gerektiğini belirterek, "Bu maçta olay çıkarmayıp, çıkarmak isteyenleri engellemeliyiz. Herkes yanındaki kişiyi kontrol etmeli ve herhangi bir taşkınlıkta müdahale etmelidir. İstanbul'dan gelecek olan rakip takım taraftarlarına verilecek en güzel cevap onları buradan puansız göndermek olacaktır. O yüzden biz sadece takımımızı desteklemeliyiz" ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler