Trabzonlu talihli 61 yaşında hayallerine kavuştu!

Trabzonlu talihli Ahmet Aydın aldığı yılbaşı biletine ikramiye çıkınca hayallerine kavuştu.

Trabzonlu talihli 61 yaşında hayallerine kavuştu!

Haber61 - Özel Haber - Okan Çıtlak

Trabzonun Tonya ilçesinde yaşayan Ahmet Aydın yılbaşındaki piyango çekilişte talihlilerden biri olarak 250 bin TL'lik ikramiyenin sahibi oldu.

Aydın yıllardır her yılbaşında piyango bileti aldığını ve ikramiye çıkması halinde araba ve ev almayı hayal ettiğini söyledi. Aydın "Her yılbaşında cebimdeki son para da olsa verip piyango biletimi alırım. Sabahlara kadar ev ve araba almanın hayalini kurarım. Bu yılbaşında da çeyrek bilet aldım. Biletime 250 bin lira isabet etti. Yıllardır kurduğum hayaller 61 yaşında gerçek oldu" ifadelerini kullandı.

Eşinin ikramiye çıktığı haberine en başlarda inanmadığını söyleyen Aydın "Her yıl aldığım biletten sonra, Allahım 300 bin lira çıksın fazla bişey istemiyorum derdim, 250 bin lira çıktı. Durumu eşime söylediğimde ise dalga geçiyorum sandı ve bana inanmadı. Sabaha kadar uyuyamadık. Hayallerim olan ev ve arabayı aldıktan sonra geri kalan parayı yeğenlerime, torunlarıma ve bikaç kişiye daha vericem. Artık bu saatten sonra bana emekli maaşım bana yeter." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
56 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber