Trabzonlu siyasetçiden pahalı et eleştirisi!

CHP'li siyasetçi Ahmet Kaya, vatandaşların ucuz et alabilmek umuduyla Trabzon Et ve Süt Kurumu önünde uzun kuyruklar oluşturduğu bir fotoğrafı paylaşarak yüksek et fiyatlarını ve Türkiye'nin içinde bulunduğu ekonomik durumu eleştirdi.

Trabzonlu siyasetçiden pahalı et eleştirisi!

Haber61 / Haber Merkezi

CHP Ortahisar eski İlçe Başkanı ve önceki dönem milletvekili adayı Ahmet Kaya, Ramazan ayında vatandaşların geçim sıkıntısını paylaştığı bir fotoğrafla anlattı.


CHP'li siyasetçi Ahmet Kaya, Türkiye'de et fiyatlarının pek çok dünya ülkesinden pahalıya satıldığı eleştirisinde bulunarak, Et ve Süt Kurumu önünde sıraya giren vatandaşların fotoğrafını paylaştı. Türkiye'nin bir zamanlar kendi kendine yetebilen bir ülke olduğunu kaydeden Ahmet Kaya şöyle mesaj verdi: 

UCUZ ET KUYRUĞU!
Bu resim, ucuz et alabilmek umuduyla Et ve Süt Kurumu önünde sabah ezanıyla birlikte kuyruğa giren insanlarımızın resmi.
Tüm bu bekleyiş, 1 kilo Eti 
Biraz daha ucuza alabilmek için!
Dünyada ortalama 14 liraya satılan Et bizde 41 lira.
Tarım ve hayvancılık alanında ürettikleriyle kendi kendine yetebilen 
7 ülkeden biriydi Türkiyemiz!
Ne oldu bize böyle?






 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler