Trabzonlu Kaymakam O ilçeye atandı!

Trabzonlu Kaymakam 103. Dönem kaymakamlık kursu kura töreninde o ilçeye atandı.

Trabzonlu Kaymakam O ilçeye atandı!

Trabzonlu kaymakam Edirne Lalapaşa kaymakamı olarak atandı


Trabzon Araklı’lı mülki idare amiri Şenol Öztürk İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da katıldığı 103. Dönem kaymakamlık kursu kura töreninde Edirne Lalapaşa kaymakamlığına atandı.

2015 yılı Mart ayında mülki idare amirliğine başlayan Şenol Öztürk, 7 Mart ile 25 Aralık 2016 tarihleri arasında vekaleten Ordu’nun Gülyalı ilçesi kaymakamlığını sürdürmüştü.

İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu da kura törenine katılarak yeni görev yerlerinde kaymakamlara başarı temennisinde bulundu.

Şenol Öztürk kimdir?

Trabzon’un Araklı ilçesinde 1989 yılında dünyaya gelen Şenol Öztürk ilk ve orta öğrenimini Araklı ilçesinde tamamladı. Üniversiteyi Ankara’da Gazi üniversitesi İktisadi ve idari bilimler fakültesi kamu yönetimi bölümünde okudu. Daha sonra kaymakamlık sınavını kazanarak kaymakam adayı olmaya hak kazandı. Kaymakam adaylığı görevini Trabzon valiliğinde tamamlayan Öztürk birçok yurt içi eğitiminin yanı sıra İngiltere’nin Leicester üniversitesinde dil eğitimi aldı. Evlidir ve iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Trabzonlu Kaymakam O ilçeye atandı!

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber