Trabzon'daki zincirleme kazanın detayları belli oldu

Trabzon'da dün akşam yaşanan korkunç kazanın detayları ortaya çıktı.

Trabzon'daki zincirleme kazanın detayları belli oldu

Haber61 / Haber Merkezi 

Trabzon'un Yomra ilçesinde ve 4 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan korkunç kazanın detayları ortaya çıktı.



EHLİYETSİZ SÜRÜCÜ KATLİAM YARATTI

Yomra ilçesinde 4 aracın karıştığı ve 38 yaşındaki Nihal Bülbüloğlu, 54 yaşındaki Zekiye Gürsoy ile 57 yaşındaki Sevgi Gürsoy'un hayatını kaybettiği kazada ağır yaralanan 55 yaşındaki Ayşe Memişoğlu tedavi gördüğü hastane yaşamını yitirdi. Kazayla ilgili soruşturmada 20 yaşındaki sürücü Berk Hacıhamzaoğlu'nun ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı.

AŞIRI HIZ ÖLÜM GETİRDİ

Sancak Mahallesi Karadeniz Sahil Yolu Avrasya Üniversitesi Yomra Yerleşkesi önünde dün akşam saatlerinde meydana gelen kazada Rize'den Trabzon istikametine seyir halinde olan Berk Hacıhamzaoğlu idaresindeki 61 LJ 707 plakalı otomobil aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı aynı yöne seyreden Nuran Çakır yönetimindeki 16 EGR 61 plakalı araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan ve orta refüje çarpan otomobil takla atarak karşı şeride geçti ve Nihal Bülbüloğlu yönetimindeki 61 BA 626 plakalı otomobile ardından da Ozan Kuvvet idaresindeki 61 AL 083 plakalı otomobile çarparak durabildi.

Trabzon'daki zincirleme kazanın detayları belli oldu


KAZAYI YAPAN SÜRÜCÜNÜN AYAĞI KIRILDI

Feci kazada ağır yaralanan 38 yaşındaki Nihal Bülbüloğlu, 54 yaşındaki Zekiye Gürsoy ile 57 yaşındaki Sevgi Gürsoy kazanın ilk saatlerinde hayatını kaybetti. Yunus Emre Memişoğlu, Asiye Memişoğlu, Yiğit Bülbüloğlu, Nuran Çakır, Handegül Birinci, Murat Ayas ile Berk Hacıhamzaoğlu da feci kazada yaralandı. Aynı kazada ağır yaralanan 55 yaşındaki Ayşe Memişoğlu tedavi gördüğü Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Kazayla ilgili yapılan soruşturmada kazaya neden olan 61 LJ 707 plakalı aracın sürücüsü Berk Hacıhamzaoğlu'nun ehliyetsiz olduğu öğrenildi. Kazada ayağı kırılan ehliyetsiz sürücü Hacıhamzaoğlu'nun Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde polis gözetimden tedavisi sürüyor. Şüpheli sürücünün tedavisinin ardından gözaltına alınacağı öğrenildi.  


Trabzon'daki zincirleme kazanın detayları belli oldu

DÜĞÜN İÇİN ARSİN'E GİDİYORLARDI

Bu arada feci kazada hayatını kaybedenlerden Nihal Bülbüloğlu’nun Cudibey İlköğretim Okulu'nda Teknoloji-Tasarım öğretmeni olduğu aynı araçta bulunan ve yaşamlarını kaybeden Zekiye ve Sevgi Gürsoy'la da akraba oldukları ve yakınlarının düğün hazırlıklarına yardım etmek için Arsin ilçesine gittikleri öğrenildi. Kazada hayatını kaybeden öğretmen Nihal Bülbüloğlu'nun oğlu Yiğit Bülbüloğlu da hastanede yaşam savaşı veriyor. 


Trabzon'daki zincirleme kazanın detayları belli oldu
Trabzon'daki zincirleme kazanın detayları belli oldu

Haber : Şükrü Üçüncü



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber