Trabzon'daki korkunç olayı tırnaktaki doku çözecek

Trabzon'da bir kadının evinde ölü bulunması ile ilgili olayda yeni gelişmeler yaşanıyor

Trabzon'daki korkunç olayı tırnaktaki doku çözecek
Trabzon'da evinde öldürülen Rus uyruklu Türk vatandaşı Alena Topaloğlu'nun katili olduğu idiasıyla gözaltına alınan 3 kişiden ikisi serbest bırakıldı. Halen gözaltında tutulan E.P.'nin sırtındaki, dizinde oluşmuş yaralar ve atletindeki lekeler cinayeti aydınlatacak.

POLİS ÜÇ KİŞİYE GÖZALTI YAPTI

Trabzon'un 2 Nolu Beşirli Mahallesi'nde önceki gün sabah evinde başına vurulmuş ve boğazı kesilerek öldürülmüş olarak bulunan Alena Topaloğlu'nun katilinin yakalanması için soruşturma çok yönlü sürdürülüyor. Trabzon Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası Dedektifleri, genç kadının cesedini bulduktan sonra bir süredir ayrı yaşadıkları eşi İ.T. ve bir yakın arkadaşı olduğu belirtilen K.Ç.'yi gözaltına aldı. Öldürülen kadının telefonunu ve fatura dökümlerini inceleyen cinayet masası dedektifleri , Alena Topaloğlu'nun sık sık telefon görüşmesi yaptığını tespit ettiği E.P.'yi gözaltına aldı.

İKİSİ SERBEST BİRİ SORGUDA

Cinayet masası dedektifleri tarafından emniyette sorgulanan şüphelilerden K.Ç. ve İ.T. serbest bırakıldı. Evinde arama yapılan E.P.'nin sırtındaki tırnak izleri, dizinde yeni oluşmuş yaralar ve atletinde lekeler olduğu tespit edildi. Bu tespitin ardından soruşturma E.P. üzerinde yoğunlaştı. Cinayet masası dedektifleri dün gün boyu E.P. adlı şüpheliyi sorguladı. 

ADLİ TIP RAPORU BEKLENİYOR

Başoına sert bir cisimle vurulduğu ve boğazından kesilerek öldürüldüğü belirlenen Alena Topaloğlu'nun tırnak içinde ise doku arandığı öne sürüldü. Adli Tıp Kurumu'nda otopsi yapılan Alena Topaloğlu'nun tırnak içerisinden doku örneklerinin alındığı ve gözaltındaki E.P.'den alınan kan örnekleri ile karşılaştırılacağı belirtildi. Bu arada çekyat üzerine cesedi bulunan kadının katili olduğu iddia edilen E.P., akşam saatlerinde sevkedildiği nöbetçi hakim tarafından tutuklandı.

Günebakış

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber